Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adjak a babámra? Ma...

Mit adjak a babámra? Ma szeretnénk elkezdeni a levegőztetést, ablak mellett. Ma plusz 1-2 fok már van.

Figyelt kérdés
És tegyem bele a babakocsiba is? 10 perc elég lesz nyitott ablak mellett? És holnap már az erkélyre is kitolhatom 10 percre? Ti hogy csináltátok, csinálnátok?
2010. febr. 16. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
én kézben tartottam,de beöltöztettem úgy,mintha sétálni mentünk volna.hosszú ujjú body,harisnya,plüss rugi,pulcsi,overál.egy pár napig így csináld,aztán lehet kirakni kocsiba.
2010. febr. 16. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi egy hete kezdtük, első alkalommal csak 5 percet volt kint az ölemben, ráadtam a bundazsákot, plusz becsavartam egy plédbe. Minden nap egy kicsit többet voltunk kint, tegnap már babakocsival mentünk egy fél órát. Nagyon jól aludt odakint, így ma 45 percet fogunk menni, ha jó idő van.
2010. febr. 16. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi kertesházban lakunk, és én egyből kiraktam mind a kettőt a terasz alá, először csak 5 percre, aztán mindig többre. És mi már másnsap ahogy hazajöttünk a kórházból, bár hozzáteszem, hogy az első nyári baba, a második szeptemberi, úgyhogy nem tudom, hogy a most született babáknál mikor lehet elkezdeni a levegőztetést.

Szerintem ha úgy öltözteted, mintha sétálni mennétek, akkor tuti nem lesz semmi baja, és én kitolnám az erkélyre 5-10 percre.

2010. febr. 16. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:

nekem mind két babám téli. először 5-10 perceket volt az ablakban, de nekem babakocsiban. Ugyanúgy öltöztettem, mintha kimennénk. body, harisnya, rugi, pulcsi, overál.

3 hetesen kezdtük a levegőzést az ablakban, utána kimentünk az utcára. Először ott is 10-15 perc, és fokozatosan több.

2010. febr. 16. 11:55
 5/6 anonim ***** válasza:
a nagyobb gyereket muszály volt suliba vinni,a mai napig,október végén szültem,egyből utcára mentünk levegőzni másfél hét után.reggel,délután. 6 fokot eléri az idő,nyugodtan le is viheted,meglátod,milyen szép szine lesz a babának!
2010. febr. 16. 13:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Decemberben született a kisfiam és -8 fokban tettem ki a teraszra a 1 hetes korától minden nap. Rendesen felöltöztettem (harisnya-pulover-bundazsák-sapka) babakocsiban még betakartam vastag pléddel és 15-20 percet kint volt. Eleinte tovább tartott ölzöztetés mint a szelőzés.

Eleinte néha megfogtam a kis arcát nem hideg-e, vagy benyúltam a bundazsákba nem izzad e a sok ruhától.

2010. febr. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!