Mit adjak a babámra? Ma szeretnénk elkezdeni a levegőztetést, ablak mellett. Ma plusz 1-2 fok már van.
Mi kertesházban lakunk, és én egyből kiraktam mind a kettőt a terasz alá, először csak 5 percre, aztán mindig többre. És mi már másnsap ahogy hazajöttünk a kórházból, bár hozzáteszem, hogy az első nyári baba, a második szeptemberi, úgyhogy nem tudom, hogy a most született babáknál mikor lehet elkezdeni a levegőztetést.
Szerintem ha úgy öltözteted, mintha sétálni mennétek, akkor tuti nem lesz semmi baja, és én kitolnám az erkélyre 5-10 percre.
nekem mind két babám téli. először 5-10 perceket volt az ablakban, de nekem babakocsiban. Ugyanúgy öltöztettem, mintha kimennénk. body, harisnya, rugi, pulcsi, overál.
3 hetesen kezdtük a levegőzést az ablakban, utána kimentünk az utcára. Először ott is 10-15 perc, és fokozatosan több.
Decemberben született a kisfiam és -8 fokban tettem ki a teraszra a 1 hetes korától minden nap. Rendesen felöltöztettem (harisnya-pulover-bundazsák-sapka) babakocsiban még betakartam vastag pléddel és 15-20 percet kint volt. Eleinte tovább tartott ölzöztetés mint a szelőzés.
Eleinte néha megfogtam a kis arcát nem hideg-e, vagy benyúltam a bundazsákba nem izzad e a sok ruhától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!