Van valakinek baba hintája? Jó, érdemes venni? Hány hóstól lehet használni? (itt az elektromos szórakoztató hintára gondolok)
Nekünk van. Eredetileg eszembe sem jutott venni, de találtam akciósan egy Fisher Price hintát, ami annyira olcsó volt, hogy nem tudtam ott hagyni.
Jól tettem. Egész pici kortól használható ez a típus, mert szinte teljesen le lehet dönteni a háttámlát és több fokozatban ringat. Nagyon szerette a fiam.
Tudod, hogy hány sírással töltött estétől mentett meg bennünket ez a hinta??? :-)
Illetve én szülés után hamar elkezdtem tornázni, közben mindig velem szemben hintázott a fiam. Így szépen bealudt, egyébként nem tudtam volna egy órát megszakítás nélkül tornázni.
De ez csak simán hintáztat, egyéb szórakoztató funkciója nincs.
Egyetlen hátránya van: nem ötpontos, hanem három pontos biztonsági öve van, ami annyit tesz, hogy a baba hamar ki tud belőle fordulni. Legalábbis a fiam négy hónapos koráig tudtuk használni, utána már próbálkozott a felüléssel, oldalra dőlt, kinyúlt belőle, szóval már veszélyes volt. Súly szerint még mindig beleférne, de az izgágasága miatt már négy hónapja hever a hinta a sarokban. De sebaj, úgyis jön a kistesó, jó lesz neki.
Szóval ha találsz olyat, akkor öt pontosat vegyél!
Szia!
Nekünk is Fisher Price papasan van, nagyon szeretem, főleg a hasfájós időszakot vészeltük át vele, 3 hetes korától használjuk, most 2 hós és nagyon szereti, én csak ajánlani tudom, nagyon szuper
Helló!
Nekünk Fisher Price Rainforest Hintánk van, nagyon szuper, még zenélő körforgó is van felette, nagyon jó kis dallamokat játszik, két fokozatban lehet állítani a háttámlát, teljesen újszülött korától használjuk, s most hogy elkezdtük a hozzátáplálást ez az etetőszékünk.
Így használtan érdemes megvenni, féláron.
1 éves koráig jó, huzatát lehet mosni, bele lehet kötni, nagyon szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!