Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek itthon lehet...

Szerintetek itthon lehet kapni ilyen etetőszéket?

Figyelt kérdés
[link]
2012. máj. 19. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szívesen. Vagy esetleg ha használt is szóba jöhet más mintával:

[link]

2012. máj. 19. 22:23
 12/21 anonim ***** válasza:
Rengeteg cégnek van hasonló széke.
2012. máj. 19. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
én azt nem értem mi kerül egy etetőszékbe 30-40 000 Ft ba :O
2012. máj. 19. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
OFF! Aranyos a szék, de utolsónak igaza van. Miben tud többet, mint mondjuk egy 10ezer forintos szék? :)
2012. máj. 20. 09:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Esetleg ezek közül?Nekünk a rózsaszín Coto Baby van,ez dupla tálcás,pohártartós,4állásban dönthető,állítható magasságú,lábtartós,van benne 5 pontos öv,és egy ülésszűkítő is.

[link]

2012. máj. 20. 09:57
 16/21 A kérdező kommentje:
14-es neked nem mindegy, hogy az én pénzemet mire költöm?!?!?!
2012. máj. 20. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:
a drágábbnak állítható a magassága.
2012. máj. 21. 07:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Kérdező ne haragudj, de elég bunkó vagy!! Nekem teljesen mindegy, hogy Te vagy bárki más mire költi a pénzét, sőt örülök, hogy megteheted, hogy kiadsz ennyi pénzt egy etetőszékre. Semmi rossz szándék nem volt a kérdésemben. És ilyen bunkón válaszolni rá!! :( Szomorú, hogy ilyenek az emberek! Elég lett volna annyi, hogy ez tetszik nagyon, vagy állítható a magassága ennek, vagy bármi, ami számodra például fontos. na mindegy! :( Csak tényleg szomorú.
2012. máj. 22. 07:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Az a szomorú, hogy te vagy felháborodva. Holott semmi bunkóságot nem akartam állítani a válaszommal, de ha te így érezted nagyon sajnálom.
2012. máj. 22. 11:29
 20/21 anonim ***** válasza:

"14-es neked nem mindegy, hogy az én pénzemet mire költöm?!?!?!"

Ne is haragudj, de szerintem ez a válasz egy cseppet sem kedves, sőt bunkó a sok felkiáltó és kérdőjellel. Az utána válaszoló, miért tudott csak annyit írni, hogy állítható a magassága. Ennyi lett volna. És igen én vagyok felháborodva, hogy ilyen emberek vannak. Mert nem írtam semmi bántót, csak megkérdeztem, hogy mennyivel tud többet,mint egy olcsóbb, erre egy csomó felkiáltó és kérdőjelet kell írni. Na mindegy.

2012. máj. 23. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!