Mi van most a Rossmannos HIPP csomagban?
Figyelt kérdés
Amit 4hós kórtól lehet kiváltani.2012. máj. 19. 15:36
1/7 anonim válasza:
1 Hipp-es póló,1 ü. bébi kaja és azt hiszem még 1 ü. vagy baba-víz,vagy gyümölcslé... és egy másik kupon,amit 8 hónapos korban lehet beváltani(abban 1 ü. bébi kaja és 1 adag,fogyasztásra kész,10 hónapos kortól adható tápszer,1 kupon amit 12 hónapos korban lehet kiváltani)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. máj. 19. 20:42
3/7 anonim válasza:
A 12 hónaposban pedig egy bébiétel, egy kész tápszer, tájékoztató füzet illetve egy Hipp-es előke van.
4/7 anonim válasza:
Sziasztok!!Engem érdekelne,hogyan lehet ilyen Rossmannos kuponhoz hozzájutni?,Nekem most 2 hónapos a kislányom,de nem kaptam ilyen kupont,amit be tudnék váltani.Előre köszönöm a választ,aki tud segíteni ebben:-)Üdv:tamy
5/7 anonim válasza:
Szia!
Elvileg a kórházban kapott csomaggal együtt kellett volna kapnod kupont.
Én sem kaptam és írtam e-mailt nekik (az oldalukon meg van az e-mail cím), megkérdezték mikor és hol szültem és elkérték a postacímem.
Elvileg küldenek majd kupont.
Bár nekünk még ráér, pénteken lesz csak 1 hónapos a kicsim.
6/7 anonim válasza:
szia!!köszönöm szépen a válaszod,akkor én is írok nekik ma egy e-mailt.Gratula a picihez,boldog babázást kívánok!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Én sem kaptam úgyhogy én is írtam nekik. Küldték is a kupont:)
2012. máj. 22. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!