Akiknek a férje, párja külföldre ment dolgozni, és otthon maradtak egy vagy több gyerekkel, hogy lehet ezt túlélni?
Kérdező, feljársz még az oldalra?
Megírnád nekünk, hogy mi a helyzet azóta veletek?
Sziasztok! A mi helyzetünk is elég érdekes fordulatot vett: a párom szűk egy hónapig bírta nélkülünk, aztán hazajött. :))) Igazság szerint maga a munka sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, főleg anyagilag, így nem volt értelme húzni az időt, és tovább próbálkozni... Én olyan voltam, mint egy holdkóros, vagy mint akinek levágták az egyik karját, vagy nem is tudom, amíg nem volt velünk...
Most együtt a boldog kis család, a kisfiam azóta 22 hónapos, imádja az apját, rengeteg időt töltenek együtt. Nem is tudom, mi lett volna, ha ez kimarad! Még a védőnő is megállapította tegnap, hogy ritka az ilyen bensőséges kapcsolat apa és "baba" között, biztosan meg lesz ennek a gyümölcs évek múlva is. :)
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!