Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akiknek a férje, párja külföld...

Akiknek a férje, párja külföldre ment dolgozni, és otthon maradtak egy vagy több gyerekkel, hogy lehet ezt túlélni?

Figyelt kérdés
Előreláthatólag 1 év múlva látjuk újra, de hátha haza tud jönni karácsonykor. Az, hogy még el sem ment, máris hiányzik, persze természetes. De ha a kisfiam kimondja, hogy "Apa", azonnal bőgnöm kell, és ez nem lesz így jó. Bárhová nézek, mindenről ő jut eszembe. Ki kell alakítanunk egy olyan életet, ami nélküle is működik, de nagyon nehéz lesz. Mikor voltatok túl az első sokkon, és mikor tudtátok újra normálisan élni a mindennapokat?
2012. máj. 19. 14:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Igazad van :) Női példát is tudok rosszat :) Nekem is váratlanul állított be egyik este a párom,aki külföldön dolgozik és a kislányunkkal talált az ágyban :)))) Persze,biztos vannak olyanok is ,mint ti.. Az igazság az,amiért nagyon negatívan állok ehhez a témához,hogy az én párom nem volt hűséges,pedig úgy gondoltam ,mint te,hogy velünk ez nem történhet meg és szeretjük egymást...10 évig próbálkozott nálam,hogy újra együtt lehessünk,sosem hittem,hogy meginoghat majd... Ha együtt vagyunk nem történt volna meg,ebben biztos vagyok. Vannak pasik,akiket nem lehet szabadon engedni...:)
2012. jún. 12. 12:57
 32/37 anonim ***** válasza:
Igy már érthető a bizalmatlanságod ! Hál istennek azért nem minden férfi egyforma ! Végül mi lett veletek,kibékültetek?Hogy jöttél rá,hogy félrelép ?
2012. jún. 14. 17:18
 33/37 anonim ***** válasza:
Úgy jöttem rá,hogy itthon voltam egy hónapig a terhesseg elején,itt akartam elmenni orvoshoz,mert komplikáltabb volt a dolog. 4 hónapos terhesen vissza mentem hozzá és beleolvastam az msn beszélgetéseibe.... Így bukott le. Azóta 15 hónap telt el, a kislányunk már egy éves, én megbocsátottam, majd most megyünk újra vissza és kiderül működöképes-e még a kapcsolatunk. Ennyi ideje élünk távkapcsolatban. Sajnos ő az a fajta pasi,aki ha szabadságot kap ki is használja, de ha együtt vagyunk akkor nem történik ilyen.
2012. jún. 15. 11:44
 34/37 anonim ***** válasza:
Szia.Szurkolok nektek,hogy a továbbiakban minden helyrejöjjön. :)
2012. jún. 15. 17:39
 35/37 anonim válasza:

Kérdező, feljársz még az oldalra?

Megírnád nekünk, hogy mi a helyzet azóta veletek?

2012. nov. 6. 21:26
 36/37 anonim ***** válasza:
En a tizeske vagyok, mi utana mentunk es helyrejott a kapcsolatunk :)))))
2012. nov. 7. 23:40
 37/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A mi helyzetünk is elég érdekes fordulatot vett: a párom szűk egy hónapig bírta nélkülünk, aztán hazajött. :))) Igazság szerint maga a munka sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, főleg anyagilag, így nem volt értelme húzni az időt, és tovább próbálkozni... Én olyan voltam, mint egy holdkóros, vagy mint akinek levágták az egyik karját, vagy nem is tudom, amíg nem volt velünk...

Most együtt a boldog kis család, a kisfiam azóta 22 hónapos, imádja az apját, rengeteg időt töltenek együtt. Nem is tudom, mi lett volna, ha ez kimarad! Még a védőnő is megállapította tegnap, hogy ritka az ilyen bensőséges kapcsolat apa és "baba" között, biztosan meg lesz ennek a gyümölcs évek múlva is. :)

Minden jót nektek!

2012. nov. 15. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!