Többször is olvastam már, hogy fizetős lesz a bölcsi? Mégis mennyi az annyi? Vagy ez területenként változik? Nem magánbölcsire gondolok, hanem városira.
Hű, hát én nem pontoztam le senkit, az tuti :)
Nálunk is saját konyha van, erre emlékszem még. Na majd megkérdezem azért, itt mire lehet számítani, mert mikor bent voltam, ezt nem reklámozta a néni, hogy fizetős lesz. Talán nem :)
Budapest külkerület: fix 10 ezer ft, az 1 főre eső jövedelem nem számít.
Nem messze tőlünk, nagyváros, ide is beadtuk a jelentkezést: max. az 1 főre eső jövedelem 25%-a, de ebbe már a kaja is benne van.
Felháborít, ahogy a zsebemben turkálnak és ki milyen jogon dönti el, hogy hány %-ot fizessek? Többet keresek az átlagnál, akkor fizessek többet? Aki meg minimálbéren van bejelentve, de zsebbe többet kap, az meg ne fizessen semmit??????????? Hol az igazság?????? Undorító, büdös banda, komolyan!
választásokkor nem a fidesz mellé kellett volna tenni az x-et és akkor most nem kellene itt háborognotok...a baj csak az hogy veletek együtt szívok én is...
kérem a lepontozást
Kedves utlosó...
nem gondolom, hogy bármi közöd lenne hozzá, de még véletlenül sem a fidesz mellé tettem le a voksom... és mégis szívok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!