Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többször is olvastam már,...

Többször is olvastam már, hogy fizetős lesz a bölcsi? Mégis mennyi az annyi? Vagy ez területenként változik? Nem magánbölcsire gondolok, hanem városira.

Figyelt kérdés
Köszi!

2012. máj. 19. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
napi 4Xres étkezés,nagyon jó minőségű,saját konyha,nincs gondozási díj,minden mást az önkormányzat áll,jól lepontoztatok,bár nem értem a logikát benne miért...
2012. máj. 19. 13:51
 12/16 A kérdező kommentje:

Hű, hát én nem pontoztam le senkit, az tuti :)

Nálunk is saját konyha van, erre emlékszem még. Na majd megkérdezem azért, itt mire lehet számítani, mert mikor bent voltam, ezt nem reklámozta a néni, hogy fizetős lesz. Talán nem :)

2012. máj. 19. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Budapest külkerület: fix 10 ezer ft, az 1 főre eső jövedelem nem számít.

Nem messze tőlünk, nagyváros, ide is beadtuk a jelentkezést: max. az 1 főre eső jövedelem 25%-a, de ebbe már a kaja is benne van.

Felháborít, ahogy a zsebemben turkálnak és ki milyen jogon dönti el, hogy hány %-ot fizessek? Többet keresek az átlagnál, akkor fizessek többet? Aki meg minimálbéren van bejelentve, de zsebbe többet kap, az meg ne fizessen semmit??????????? Hol az igazság?????? Undorító, büdös banda, komolyan!

2012. máj. 19. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
egyetértek utolsó :(
2012. máj. 19. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
30%

választásokkor nem a fidesz mellé kellett volna tenni az x-et és akkor most nem kellene itt háborognotok...a baj csak az hogy veletek együtt szívok én is...

kérem a lepontozást

2012. máj. 19. 22:24
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves utlosó...

nem gondolom, hogy bármi közöd lenne hozzá, de még véletlenül sem a fidesz mellé tettem le a voksom... és mégis szívok...

2012. máj. 19. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!