Többször is olvastam már, hogy fizetős lesz a bölcsi? Mégis mennyi az annyi? Vagy ez területenként változik? Nem magánbölcsire gondolok, hanem városira.
területenként változó, nálunk egyenlőre nem tervezik, de ki tudja meddig lehet így- áll fele-fele arányban fizetős-nem fizetős az ovi,bölcsi.
De napi 100-400 ft között lehet :(
Ez rengeteg, amiket írtok.
Mikor a fiam járt 2-3 éve bölcsibe, akkor 300valamennyi volt a napi kajája. Most ovis, és havi szinten 6-7000ft. Akkor ahol 6-700ft a kaja, ott vajon mit adnak nekik? tehát úgy értem minőségibb, és azért több? Vagy itt esetleg az önkormányzat többet áll belőle?
2.!
Ezt én is számolgattam :) de ez azért rengeteg.
Rendben, hogy minden más országban így megy, csak hogy ott a fizetés 3szorosa mienknek, és ahhoz képest a bölcsi díj egy jelképes összeg. Míg én tanárként kerestem 85öt, hát annak majd a negyede ez az összeg...
Nálunk a bölcsiben a kaja havi 10.000. ott főznek (reggeli, ebéd, uzsonna) tízóraira gyümölcslét kapnak, ha a szülők visznek be, és gyümölcsöt is vinni kell.
Az oviban 8000 ft egy hónap, szintén reggeli-ebéd-uzsi, és a gyümit itt is a szülők viszik.
A bölcsis adag kisebb mint az ovis. Hogy minőségre jobb e azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!