Fizetős bölcsőde!?
2011. dec. 28. 22:16
1/19 anonim válasza:
"A jelenleginél magasabb térítési díj bevezetésével nagy réteg számára megfizethetetlenné válik az ellátás; "
Hazugság. Az ebédet úgy is fizeted nem? Akkor ebbe se fogsz belehalni.
2/19 anonim válasza:
Én örömmel fizetnék, mert az azt jelentené, hogy bölcsibe kell járatnom a kicsikémet, mert találtam munkát... Jó lenne, ha így lenne!
Miskolc :P
3/19 anonim válasza:
A bölcsöde ára annak a díja, hogy vigyáznak a gyerekre, ameddig te munkával jóval több pénzt keresel. (Nyilván, ha nem keresel többet, mint a díja, akkor nem éri meg dolgozni.)
4/19 anonim válasza:
Soknak még az ebéd megfizetése is nehéz,a díjat már nem tudnák fizetni. Főleg,aki csak minimálbért vagy annál kevesebbet kap.
5/19 anonim válasza:
Ki kap minimálbért se? Aki feketén nyomja? Hát az így járt...
6/19 anonim válasza:
Van aki tisztességesen dolgozik,NEM feketén,és igen,minimálbért kap!
8/19 anonim válasza:
Én erősen elgondolkoznék, hogy kell-e egyáltalán bölcsőde. Hála az új adórendszernek, 12ezerrel kevesebbet fogok keresni jövőre. Ha még ki kell fizetni közel 20ezer Ft-ot a bölcsinek is, akkor ki fogom venni a gyereket és szépen itthon maradok.
9/19 anonim válasza:
én 2 gyerekre 75.000 ft-ot fogok fizetni (bocs nem mindenki él gyesből meg munkanélküliből) a SZÍNVONALATLAN ellátásért! Valamint nagyon szeretném, ha nem csak nekem kellene beszámolnom a jövedelmi helyzetről egy bölcsüdei gondozónak, hanem az önkormányzat is szépen megküldené az összes bölcsödében dologozónal a bérlistáját. Mer TUTI hogy még a konyhásnéni is tudni fogja, ki mennyit fizet az ellátásért, abból meg nem nehéz rájönni ki mennyit keres. amúgy meg FIDESZ TAKARODJ! Ennyit a rohadt nagy családbarát ígérgetésekről....
10/19 anonim válasza:
"2 gyerekre 75.000 ft-ot fogok fizetni"
Azt mire? napi 1500ból már magánba is küldhetnéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!