Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudom, korai ilyet kérdezni,...

Tudom, korai ilyet kérdezni, de ha mikuláskor érkezne a babátok, hogyan csinálnátok a karácsonyi összejöveteleket?

Figyelt kérdés

Gondolom itt arra, hogy az én szüleim, tesómék 140 km-re laknak tőlünk, így tőlük elvárható lenne, hogy ők jöjjenek, ne mozduljunk ki 2-3 hetes csöppséggel ilyen messze.

Anyósomék és férjem tesójáék 35 km-re laknak.

Őhozzájuk mehetünk mi, vagy ott is jobb, ha ők jönnek hozzánk?

Ha mindenki hozzánk jün, 2 részletben csináljuk, vagy jobb egyszerre a 15 ember?!

Kaphatnék tanácsot gyakorlott anyukáktól, esetleg tapasztalatokat??

Köszönöm előre is!

2012. máj. 18. 17:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha így előre el kell dönteni, akkor azt mondom, tényleg ne mozduljatok, mert nem tudhatod, milyenek lesznek számotokra az első hetek.

Én nyáron szültem és nagyon hamar mentünk mindenfelé (pár hetes babóval még nyaralni is) de előre nincs garancia, hogy fogod bírni. Jobb a békesség - inkább hozzátok menjenek.

2012. máj. 18. 20:05
 12/12 anonim ***** válasza:

én babámat is a miki hozta :)))

nekünk szerencsére közel lakik a család, szenteste hozzánk jöttek a szüleim, testvéremék, ők hozták a kaját, így csak takarítanunk kellett, azt meg egyébként is :)

másnap a nagymamám csinálta a karácsonyi ebédet, ott olyan 15en voltunk. a család babamániásai bevonultak egy pici szobába a picivel, én nyugisan ettem, majd etetés időben leváltottam őket arra a röpke egy órás szopira majd jöttünk is haza. nekem nagyon jól esett, teljesen feltöltődtem :)))

másnap anyósomékhoz mentünk, de náluk tényleg rövid ideig voltunk csak.

nálunk nem is ez volt a nehéz, inkább az, hogy jussunk el addig, hogy decemberben így ki lehessen vinni a picit. elég korán elkezdtük a levegőzést és karácsonyig jutottunk el a 40 perces sétáig, majd erre figyel ha menni akartok a rokonokhoz!

2012. máj. 18. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!