Tudom, korai ilyet kérdezni, de ha mikuláskor érkezne a babátok, hogyan csinálnátok a karácsonyi összejöveteleket?
Gondolom itt arra, hogy az én szüleim, tesómék 140 km-re laknak tőlünk, így tőlük elvárható lenne, hogy ők jöjjenek, ne mozduljunk ki 2-3 hetes csöppséggel ilyen messze.
Anyósomék és férjem tesójáék 35 km-re laknak.
Őhozzájuk mehetünk mi, vagy ott is jobb, ha ők jönnek hozzánk?
Ha mindenki hozzánk jün, 2 részletben csináljuk, vagy jobb egyszerre a 15 ember?!
Kaphatnék tanácsot gyakorlott anyukáktól, esetleg tapasztalatokat??
Köszönöm előre is!
Ha mikuláskor érkezik a baba (gratulálok egyébként!!:))
akkor karácsonykor még icike-picike lesz, te meg fáradt.
Mindenképp otthon maradnék és várnám a rokonokat, külön-külön, apránként....:)
Bár attól függ, mekkora a házatok, hogy külön tudsz-e vonulni 15 ember mellett, ha kell pl, szoptatni, ill. hogy a férjed addig viszi-e a vendéglátást. Az én férjem pl. nagyon kínálgatós, jó vendéglátó, simán rá mernék hagyni akárhány embert.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt semmiképpen nem tudom kikerülni, hogy ne jöjjenek, ha mi nem megyünk.
De készülni biztosan nem fogok.
Egyébként szerencsére külön tudok vonulni a babával és a férjem nagyon jó vendéglátó, a főzést is be tudja vállalni, szerencsére számíthatok rá. :)
De ki tudja, mennyi alvás után leszünk, mennyire fáradtak... :)
Gratulálok a babóhoz! :-)
Én a helyedben otthon maradnék, ki tudja, mennyire leszel jól, elvileg hat hét a gyermekágy, amikor a nőnek bizony illik pihenni. Ha lesz gátmetszésed, lehet, hogy még ülni se lesz kényelmes karácsonykor, nem még utazgatni...
Mindenképp a rokonok menjenek, de ne te állj neki háromfogásos ebédet készíteni, hanem vagy csak egy könnyű kaja legyen, az is napközben, vagy vigyenek ételt a rokonok. Most elsősorban rád és a picire kell mindenkinek tekintettel lenni.
Köszi szépen neked is a választ!
A mi családainkban nyáron már sarkalatos kérdés, hol-kinél lesz a karácsony, és kíváncsi voltam a tapasztalatokra.
De akkor kimozdulni semmiképp sem fogunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!