Mennyi idősen lehet zsírkrétát adni a gyereknek "rajzolni"? 13 hónaposan korai?
1. vagyok
A végéN viszont persze, hogy letörte a zsírkréta végét... Ezt akartam írni, csak elgépeltem.
Én 12 hónaposan adtam először a fiamnak. Persze az első pár hétben ott ültem mindig mellette, de így is megkóstolta 1-2-szer. Hála az égnek hamar megértette, hogy ez nem arra való.
Crayons márkájút tudom ajánlani. Elég borsos ára van, de megéri, mert
-Nem törik könnyen (nálunk átment a törésteszten, a fiam most 22 hónapos, és még ugyanazt a doboz krétát használjuk)
-Nem mérgező
-Még a ruhából is könnyen kijön
Persze legtöbbször most is együtt rajzolunk, mert jó móka. Szeretek rajzolni, csak nem tudok, de ez őt nem érdekli.
Szerintem tegyél nyugodtan egy próbát. Először mutasd meg neki te, hogy kell rajzolni vele, aztán, ha a szájához közelít, tedd rá a kezed a kezére, és beszéld le róla. Persze elő fog fordulni, hogy ő lesz a gyorsabb, ez nálunk is megesett, de akkor egy tiszta, nedves ronggyal töröld ki a száját, aztán rajzoljatok tovább. Jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!