Túró Rudit 1 évesnek csoki nélkül?
Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 16:01
11/20 anonim válasza:
8-as vagyok: én speciel nem kötekedni akartam, nem tudtam hogy ízesített túró van a rudiban, nekem ízre ugyan olyan mint a sima túró :-(
Ha a védőnő nem segít, keress a neten hozzátáplálási táblázatot.
12/20 anonim válasza:
igen-igen :) akár egy kis csokival is
13/20 anonim válasza:
nyilván van benne ez-az, de nem tudod egész életében megvédeni a mesterséges dolgoktól. egyébként ha már lehet választani és van rá lehetőség, akkor én is jobban preferálom a házilag készített gyümölcsös krémtúrót, szoktam is neki ilyeneket adni. de ha épp van otthon túrórudi, mert mondjuk kapott a Nagyitól, vagy mi ennénk, akkor simán adok belőle.
14/20 anonim válasza:
mérföldkő az az egy év szokott lenni, utána fokozatosan szinte bármit. nyilván, ami nálad is jelenti az egészséges táplálkozást, azt tartsd be egy éves kora felett.
15/20 anonim válasza:
Szerintem a túrórudiban nem a csoki az amiben a legtöbb hozzáadott cucc van. Nézd meg az összetevők listáját, és meglátod, hogy mi minden van benne. Ha már adod neki magát a túrórudi belsejét, akkor nem állja meg a helyét a "szerintem a csoki még neki nem való".
17/20 anonim válasza:
Cserpes rudit vegyél neki, az a legjobb minőség. Én sem adnék csokit. Az én fiam még nem kapott semmi cukrosat, most múlt egy éves.
18/20 anonim válasza:
Adhatsz neki,és adhatod csokival is.Gondolom nem adnád minden nap,és 1 éves.Lazíts :)
19/20 anonim válasza:
Nekem 7-8 hós korától eszik, rudit,joghurtot,sajtot stb.(védőnő is ezt tanácsolta), most 10 hónapos és már csokival együtt adom neki, nem hiszem, hogy ennyi csokitól valami baja lesz, de mindenkinek saját döntése mit mikor ad a gyerekének!
20/20 anonim válasza:
Mindig lepontoznak amikor írom hogy az egy éves fiam még nem kapott cukrosat. Miért fáj ez egyeseknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!