nagyon tetszik ez a babakocsi, de most valahol azt olvastam,hogy nehéz irányítani,és hogy a járdaszegélyekre felhajtani nehéz vele,mert nagyon rossz a rugózása??Mit gondoltok??
2012. máj. 18. 13:07
1/8 anonim válasza:
Szia! Bár nekem twist-em van, nem sokban tér el. Imádom. könnyen irányítható, nekem a szegéllyel sem volt baj. Októberben született a kislányom, sosem fázott benne, most pedig élvezi a sport-részét. Nem szereti az esernyőre csukható kocsit, mert túl lent van. Nehéz, nagy, a boltokban nem mindig lehet elférni. De nekem akkor is bevált!
2012. máj. 18. 13:10
2/8 anonim válasza:
Nekünk majdnem ilyen van, Raf Pol Twist. Egy a lényeg, bolygó kerekes legyen. Egy hátránya van hogy nehéz. A rúgózása jó, tágas, mindent asnak hozzá és kényelmes a gyereknek. De 10 emberből 8 szidja. Mi szeretjük.
2012. máj. 18. 13:11
3/8 anonim válasza:
Nehéz irányítani annak aki nem tud mit kezdeni a bolygó kerekekkel és a járdaszegélyre is annak nehéz vele felmenni,aki nem segít rá a lábával az emelésnél.
Ilyen alapon mindegyik kocsival ezek a problémák.
Jó ez a kocsi,csak nem ebben a színben.
2012. máj. 18. 13:16
4/8 anonim válasza:
Nekem king van, de nagyon szeretem, igaz, az nem bolygókerekes, mert falura a vacak utakra jobb a sima. Marha nagy dög, de állati kényelmes a babának, a rugózásával semmi gond. Ha a tolókar a bolygókerekek felőli oldalon van, és nincs lefixálva, akkor valóban nehezebb irányítani, de a nem bolygókerekeseket is nehezebb, egyszerűen azért, mert a kocsi súlypontja nem ideális helyen van.
2012. máj. 18. 14:18
5/8 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Láb segítsége nélkül is tudom emelni patkánál, pedig 45 kiló vagyok. :-)
A tolókart akkor fordítottuk meg, amikor már a sportrészt használtuk, addig a bolygókerekek hátul voltak és a patkánál én kézzel emeltem meg a babakocsi elejét, úgy vittem fel. De amióta megfordítottuk és elől vannak a bolygókerekek azóta nincs gond.
2012. máj. 18. 18:48
6/8 anonim válasza:
Nekem hasonló van. A nehézsége mellett még egy hátrány (legalábbis számomra), hogy nem lehet összecsukni úgy a vázat, hogy rajta van a sportrész. Így alig fér el a csomagtartónkban, hisz maga a váz is hatalmas. A hátsó két kereket le is kell mindig vennem.
2012. máj. 18. 19:11
7/8 anonim válasza:
nálunk a sportrész használat kezdeténél lett lecserélve egy ehhez hasonló babakocsi, mert ha lefekteted benne a babát, égnek ér a lába :)
2012. máj. 21. 12:59
8/8 anonim válasza:
utolsó, ez nem kagylóüléses. Ennek dönthető a háttámlája, így a láb nem áll égnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!