Van olyan ismerősötök, ahol nagy a korkülönbség? 3 évnél nagyobb. Megszólják őket?
Minket sajnos igen, mintha ufo-k lennénk :-(
Tényleg ilyen ritka ez manapság?
Az alap, hogy "de miért olyan sokára, jobb nekik ha kicsi a korkülönbség".
De olyat is mondtak már, hogy ezzel kicseszünk velük, hogy önzőek vagyunk, hogy miért futok vissza dolgozni, hogy majd megbánjuk.
Ami miatt kiírtam a kérdést, az tegnap történt, egy munkatársam mondta: minek vállaltátok ilyen korán, ha nem vagytok felkészülve rá?
Igen, úgy tapasztalom hogy ha magyarázkodok, akkor csak jönnek az érvek és annak semmi értelme. Mi így döntöttünk.
Első: két gyerek között van nagy korkülönbség, nem a szülők között :-)
Kinek mi köze hozzá? És miért fontos hogy más mit gondol???
"Ez van , Én büszke vagyok rájuk" és hátat fordítanék,véget vetve az ostoba beszélgetésnek.
"minek vállaltátok ilyen korán, ha nem vagytok felkészülve rá? "
én ezt most nem értem. Most kicsi a korkülönbség vagy nagy?????
Nem fontos, de már zavar.
Nagy a korkülönbség. A kolléganőm szerint aki egyet vállal, az szüljön gyorsan még egyet. Szerinte azért nagy a korkülönbség, mert már a naggyal sem bírunk.
Bocsánat, úgy tűnik ma nem megy a fogalmazás.
Tehát: ha valaki nekiállt a gyerekvállalásnak, akkor tudja le egybe. Ha négyet akar, akkor szüljön egymás után négyet, de ne legyen köztük "szünet". Ő is így csinálta a hárommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!