Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan ismerősötök, ahol...

Van olyan ismerősötök, ahol nagy a korkülönbség? 3 évnél nagyobb. Megszólják őket?

Figyelt kérdés

Minket sajnos igen, mintha ufo-k lennénk :-(

Tényleg ilyen ritka ez manapság?

2012. máj. 18. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudjuk, hogy mire gondolt, mert nem válaszolt az első kérdésre. Gyerekvállalás-babák kategória. gondolom, a gyerekekre.
2012. máj. 18. 12:15
 12/21 A kérdező kommentje:

Az alap, hogy "de miért olyan sokára, jobb nekik ha kicsi a korkülönbség".

De olyat is mondtak már, hogy ezzel kicseszünk velük, hogy önzőek vagyunk, hogy miért futok vissza dolgozni, hogy majd megbánjuk.

Ami miatt kiírtam a kérdést, az tegnap történt, egy munkatársam mondta: minek vállaltátok ilyen korán, ha nem vagytok felkészülve rá?

Igen, úgy tapasztalom hogy ha magyarázkodok, akkor csak jönnek az érvek és annak semmi értelme. Mi így döntöttünk.

Első: két gyerek között van nagy korkülönbség, nem a szülők között :-)

2012. máj. 18. 12:18
 13/21 anonim ***** válasza:

Kinek mi köze hozzá? És miért fontos hogy más mit gondol???

"Ez van , Én büszke vagyok rájuk" és hátat fordítanék,véget vetve az ostoba beszélgetésnek.

2012. máj. 18. 12:31
 14/21 anonim ***** válasza:

"minek vállaltátok ilyen korán, ha nem vagytok felkészülve rá? "

én ezt most nem értem. Most kicsi a korkülönbség vagy nagy?????

2012. máj. 18. 12:41
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem fontos, de már zavar.

Nagy a korkülönbség. A kolléganőm szerint aki egyet vállal, az szüljön gyorsan még egyet. Szerinte azért nagy a korkülönbség, mert már a naggyal sem bírunk.

2012. máj. 18. 12:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi egyelőre nem tervezünk másodikat, de ha lesz is, akkor biztosan megtartjuk a kb. 4 éves körkülönbséget, nem tudom én sem ez miért lenne ufoság. Köztem és a húgom között is 4 év van, nem érzem magam ufonak. :) A férjem és az öccse között 5 év. Mindenkinek a maga dolga, hogy érzi jónak, hogyan tudja vállalni a gyerkőcöket.
2012. máj. 18. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:
"A kolléganőm szerint aki egyet vállal, az szüljön gyorsan még egyet" csak én látom benne az ellentmondást??
2012. máj. 18. 12:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Minden kommented egy zagyvaság, már bocs. Amúgy meg több ilyen ismerősöm is van, és senki se bántja őket.
2012. máj. 18. 13:18
 19/21 anonim ***** válasza:
Nálunk 20 hó a korkül. Hát nem tudom, a gyerekeknek mennyire jó, majd ha mindkettő óvodás lesz, akkor biztosan, addig elég nehéz velük. Szerintem mivel épphogy meg lehet élni gyedből, de gyesből már nem, kitalálták, hogy legyen kicsi korkül, mert akkor anyuka végig gyeden lehet, és utána lehet dolgozni. De ugye, ha már az első után kirúgnak, akkor nem lesz 2., mert mire fel. És sajnos nem mindenhol várják vissza az anyukákat 2 év után...Nagyon-nagyon sok kis korkülöst ismerek, a fent említett okok miatt, lehet, azt hiszi a kotnyeles barátnőd, hogy ez a minta? Hát nem. Magánügy, és ne kotorásszon a magánügyeidben.
2012. máj. 18. 13:35
 20/21 A kérdező kommentje:

Bocsánat, úgy tűnik ma nem megy a fogalmazás.

Tehát: ha valaki nekiállt a gyerekvállalásnak, akkor tudja le egybe. Ha négyet akar, akkor szüljön egymás után négyet, de ne legyen köztük "szünet". Ő is így csinálta a hárommal.

2012. máj. 18. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!