Akkor forraljam vagy ne forraljam a tejet?
Kisfiam 17 hónapos,1,5 éves korától tápszer helyett tejet akarok neki adni,de a gyerekorvos,és a védőnő is azt mondta,hogy a bolti tejet is forraljam legalább 4-6 éves koráig,nem túlzás ez?
Soha semmilyen probléma nem volt egyik étellel sem!
Én is erről tanultam.
Többnyire minden tápanyag könnyebben emészthető lesz hőkezelés után, a tej is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Nemrég kérdeztem, és ezeket a válaszokat kaptam. Én nem forralom a bolti tejet, nincs semmi baja tőle. A hasmenést eltúloztam. Kiderült, hogy nem is ment a hasa, csak lazította a székletét, így annak hittem.
A 73%-os válaszolónak:
Kicsit dühítő a megjegyzésed, válaszoltam a kérdező kérdésére, nem a bölcsődét reklámoztam stb, akkor miért sértegetsz?! Másfelől ha nagyon tudni akarod, már egy éve felmondtam az intézményben nem csak a tejforralás hiányossága miatt, és igen sajnos rengeteg önkormányzati bölcsőde működik úgy, hogy ha azt a szülők tudnák....
Végül, pedig a diplomáimat nem a két szememért kaptam, talán kicsit több és naprakészebb infóm van a bölcsődék és a védőnők "érdekeltségeiről"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!