Forraljátok gyermeketeknek a bolti tejet? 16hós a gyermekem, meddig forraljam még?
Tudom,de gondoltam a biztonság kedvéért azt is felforralnám,de akkor jó ha már nem szokta senki.
köszönöm a válaszokat
Erről mindig is megoszlottak a vélemények.
Az én lányom, mióta tejet kap, csak a tartós UHT 3,5 %-os tejet issza meg.A féltartósat nem.Viszont a tartós tejet nem forralom neki, tehén tejet meg nem kap, mert az még nekünk is "erős" apával.Mindenesetre azt biztosan forralnám.(A családban van egy 26 hós kiskölyök, ő tehén tejet kap amióta egyáltalán tejet iszik, de csak nyersen hajlandó meginni, forralva nem.Mivel családban van tehenészet, ezért anyuka bízik a termelőben ugye, más kérdés, hogy én ennek ellenére sem adnám nyersen).
Egyébként megpróbálhatsz a házi tejbe is kaakót tenni, attól még nem biztos, hogy kéne a bolti.Az én lányomnál is volt 2 hét, mikor nem kellett neki a tej, aztán rájöttem, hogy unja :)Most megint megissza, mert teszek bele nyuszi kakaót:)
15 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!