Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos babámat egy vékonyab...

4 hónapos babámat egy vékonyabb felnőtt takaróval takarom, úgy hogy ketté van hajtva. Ezen kívül hálózsák van rajta?!

Figyelt kérdés
Nagyon sokat izeg mozog éjszaka, attól félek, nehogy bemozogja magát a takaró alá. Azért nem a kistakaróval takarom, mert azt pikkpakk lerúgja magáról! Tanácsok?
2012. máj. 17. 13:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanúgy alszik, mint nálatok. Hosszú ujjú body, közepesen vastag hálózsák, és kettéhajtott pléd. Nálunk hason alszik a baba, még csak előre felé kúszik, úgyhogy maximum ki tud mászni a takaró alól. Nemrég valaki azt írta itt, hogy a takaró végét be kell gyűrni a matrac alá, onnan nem tudja kihúzni. Szerintem én ezt fogom csinálni, ha már tud majd forgolódni.

Amúgy nálunk is 23 fok van a lakásban, de az én lányomnak sincs szerintem melege, 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát.

2012. máj. 17. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Ebben az országban 18-21 fokot ajánlanak. Ezzel is csökkenthető a bölcsőhalál esélye. Másrészt a babám nem szereti a meleget.
2012. máj. 17. 21:47
 13/15 A kérdező kommentje:
a 21oké, de szerintem a 18 már nagyon kevés, mindegy ezt mindenki maga dönti el
2012. máj. 18. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:

szerintem azért írták ennyien ezt mert nem gondolták volna, hogy nem öltözteted fel a babád :) köztük én se.

body az alsónemű, arra még adj pizsit vagy rugit! :) így nem is kell plusz takaró

2012. máj. 18. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:
persze, mindenki maga dönti el. Mi nagyon jokat alszunk a 18 fokban. Bar a babam a -10 fokban is kepes volt 5 orakat aludni.:)
2012. máj. 19. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!