Milyen hálózsákban (téli, átmeneti) altaljátok jelenleg 18 hónap körüli babáitokat?
Mi van a hálózsák alatt és hány fok van a szobájában? Esetleg használ valaki pluszban még takarót is ?
Előre is köszi a válaszokat!
Nekem is mindig gondot okoz hogy is a legjobb.
àtlagosan 20-21 fokban alszik.
most csak egy kezeslábas pizsama van rajta alatta és egy nagyon vékony takaróval betakarom. egy közepes melegségü hálózsák van rajta. télen mikor hideg volt akkor a melegebb hálózsák és body-t is adtam még alá.
Nálunk meleg van, 23-24 fok, termó anyagú hálózsák, kezeslábas rugi, alatta ujjatlan body - ez van rajta alváskor. Lehet hogy mostanában már csak 22 fok van, nem tudom, már rég nem fűtünk.
Takaró nem kell, azért van a hálózsák.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem az a gondom, hogy a kisfiam nagyon izzadós. Elalvás után, csak egy vékonyabb takaróval takarom be, mert kb még 3 órán keresztül nagyon izzad. Utána adom rá a hálózsákot, mert akkor már nem izzad. Viszont nagyon nyugtalanul alszik, lerúgja a takarót.
De még mindig nem tudtam kitalálni, hogy lenne a jó. Van, hogy sok a hálózsák, van amikor még az átmenetibe is izzad. De attól is félek, hogy ha esetleg kevesebb ruhát adok rá akkor meg megfázik. Most ujjatlan bodyba és rugiba altatom, 22 fok van a szobájában. Ez az izzadás teljesen elbizonytalanít...
Köszi még egyszer mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!