Hálózsák segítene ebben a problémában?
Lányom hálózsákos és simán fordult benne.
Lányom 5 hós korig átaludta az éjszakát, aztán jöttek a nagymozgások, és ahigy te is mondod elöször hetekig a helyét nem találta, majd akkor már cumira is rászokott, így ezek után a cumi hiányzik....
Most másel és van hogy nem ébred van hogy 10x.
Ja még egy dolog. Pár hete nem tudott éjszaka aludni a lányom, befektettem mellém (férjem nappaliba kötött ki), és lányom lemászott hálózsákban az ágyról és abban mászkált...
Gondolom nem rég tanult meg át fordulni. A hálózsák van is ugyan úgy tud forogni.
Ha megtanul vissza is fordulni, akkor jobb lesz, nem kell majd hozzá kelni. Megtanulja majd hogy kell vissza fordulni, szerintem nem jó abban akadályozni, hogy "lekötöd" hogy ne tudjon átfordulni.
Ez olyan hogy majd ága megtanul felülni, éjjel álmában is felül, és ide oda dől, beveri a fejét a kiságyba, de akkor sem köthetem oda, hogy ne üljön fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!