Néha Nálatok is elszakad a cérna vagy csak nekem nem megy mindig? Olyankor utálom is magamat.
Figyelt kérdés
19hós a kislányom. Vannak napok-szerencsére ritkán- amikor nagyon nincs türelmem és nagyon rá tudok szólni hogy ne nyafogjon, ne hisztizzen,játsszon most egyedül...stb. Néha meg is szeppen és már bánom is, de következetesség miatt nem puszilgatom azonnal agyon. Meg ez a nagy szél mindig kikészít...pedig egy szavam sem lehet, nagyon jó kislány :(2012. máj. 17. 13:09
11/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Hát akkor mindenkinek köszönöm és megnyugodtam hogy nem én vagyok elrontva. Legalábbis ami az anyai szerepet illeti. Jó tudni, hogy ha nem is tudjuk hogy ki/hol/mikor de vannak sokan olyanok valahol az országban akik ugyanúgy kiakadnak, kiabálnak és már meg is bánják :) Köszönöm a segítségeteket! Remélem holnap nem lesz már szél.
2012. máj. 17. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!