Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél éves fiúnak kell két...

Másfél éves fiúnak kell két szandál a nyárra?

Figyelt kérdés
2012. máj. 17. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az enyémnek van egy sportos,és egy elegánsabb.

17 hós

2012. máj. 17. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:

Épp ezen gondolkodom én is.....egyet már kinőtt, most abból kell a következő méret, de ha megveszek kettőt és megint kinövi egy hónap alatt, megőrülök :)

Nektek milyen van?

Ha olcsóbban találnék jó cipőt, gondolkodás nélkül kettőt vennék: egy sportosat, meg egy elegánsabbat.

2012. máj. 17. 11:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Egy utcai szandált vettünk neki és egy gumisat, amivel vízbe tud majd menni, vagy strandon jó lesz.
2012. máj. 17. 12:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Érdemes:) Főleg ha ki tudod egészíteni egy gumis szandival is, vagy az egyik gumis lenne. Pocsoja, viráglocsolás, pacsálás ezerrel. Egy hagyományos szandi jó esetben egy-másfél nap alatt megszárad. Jó ha van vésztartalék.
2012. máj. 17. 12:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Tuti kinövi hamar, de vizes közegbe akkor is érdemes egy másodikat venni neki. És az piacon kb. 1000 forintba szokott kerülni.
2012. máj. 17. 12:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem erdemes tobbet venni,a mienknek van egy csinosabb es egy sportos,mindketto bor(Elefanten),illetve egy strandra/tengerpartra,az pedig Crocs.
2012. máj. 17. 13:24
 7/12 A kérdező kommentje:
A Lidlben van most Lupilu 2899ért,abból gondoltam még egyet venni.Bár most lebeszéltetek róla,ha veszek akkor a másik elegánsabb lesz,mert ami van most az inkább sportos.
2012. máj. 17. 16:12
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy sem kell neki. Szandál az a lányoknak való.
2012. máj. 18. 15:13
 9/12 anonim ***** válasza:
nem "kell", ha akarsz, veszel. én inkább kiválasztok egy mindenhez passzoló színt (lányoknál ez a rszín), és 1 szezon 1 cipő. de az is lehet, h a nyár folyamán nő a lába, és akkor kénytelen leszel venni másikat.
2012. máj. 19. 08:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kettő db., mert egyet nem adnak! Hihi-bocs, de nem tudtam kihagyni! Denisz
2012. máj. 20. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!