Jó a siesta szandál?
De jó!
A haránt emelő miatt sokan azt mondják nem jó.
Azért rákérdezek a dokinknál is, de nagyon pici a haránt emelő benne
viszont tartja a bokáját rendesen
Én a lányomnak az első lépesek óta ezt a márkát kerestem és vettem még a téli bakancsa is ilyen volt.
Most ott tartunk, hogy szupinált cipőket kell hordania, annyira bedől a bokája. Hogy a harántemelős Siestától e vagy sem, azt már soha nem fogom megtudni.
Sajnos utólag derült ki számomra, hogy a Siesta lábbelik ellustítják a talpizmokat, mert túlontúl alátámasztják a lábat, emiatt annak aki hajlamos rá bedől a bokája.
Lányom 2 éves múlt. Remélem hamar rendbe jön a lába, és nem lesz a későbbiekben gond belőle.
Kizárólag kinn van a lányomon cipő/szandál. Az első szandija Siesta volt, most Siesta cipőboltban ugyan,de Linea szandit vettünk,nagyon szupi áron.
És közben találtam egy webáruházat,ami mégolcsóbb!!!
én csak akkor adom rá majd ha betonon vagy olyan helyen megyünk, amúgy puhatalpú kis bőr cipőt hord
itthon meg mezítláb van, úgy tudom az a legjobb
de meg fogom kérdezni az ortopédián, mert bajt nem akarok
de nem is lesz rajta annyit
Szia!
Nekünk az ortopédián határozottan elutasították az ilyen szandikat. A Salust ajánlották, nekünk is volt ilyen,most nem győzőm korrigálni a szupinált szandikkal a lábát.
engem nem a mutatóssága érdekel, ne érts félre
szép, de ha nem jó akkor vissza fogom vinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!