Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dévényesek! Ti nem vagytok...

Dévényesek! Ti nem vagytok néha szomorúak?

Figyelt kérdés

Néha úgy elkeseredem,hogy járnunk kell. Hogy miért kell nekünk ezt csinálni.

Vagy,ha azt látom nem úgy fejlődik. Ilyenkor mindig arra gondolok,hogy vajon lesz-e nagyobb lemaradása később.

Most pl. múlthéten megörültem, mert átfordult magától hátról hasra. De kb. kétszer vagy háromszor, utána semmi. Na akkor megint úgy elkeseredtem!

Ti nem érzitek ezt néha?

2012. máj. 17. 05:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Képzeljétek mi történt!

Ma hazaértünk az ügyintézésből, tettem tisztába, átfordult a pelenkázón. Visszafordítottam, megint átfordult.

Kivittem a kanapéra, ahol még kb. 10-szer megcsinálta. Igaz, még csak az egyik irányba, de úgy látszik rákapott!:)

Sőt, ahogy hasra került, elkezdett nyúlni hason a játékáért. Eddig ezt sem csinálta, csak támaszkodott a karján!:)

2012. máj. 18. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy sikerélményetek van ! Látod, megéri !!

Tegnap 10.14-es

2012. máj. 18. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia.Örülök neki,hidd el menni fog én már alig bírom bepelenkázni mert folyton elfordul:)mi most a mászásnál akadtunk el,próbálkozik de sajna nem sok sikerrel:(((((((

Üdv Vera

2012. máj. 19. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.Rakd sokat a földre,keményre,ott sokkal ügyesebbek:)))))az én fiam szinte egész nap lent van,habitapin+játszószőnyeg és sok-sok játékkal körbevéve:)

Üdv Vera

2012. máj. 19. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!