Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez a játszócumi...

Szerintetek ez a játszócumi jó választás lenne? Képpel -->

Figyelt kérdés

[link]

Főként emiatt esne rá a választásom:

* az anya melléhez hasonló dinamikusan változó formájú szopóka rész

(a szívás intenzitásával változik a szopókarész formája, úgy ahogyan az anya mellbimbója)

Előre is köszi a válaszokat!

38 hkm

2012. máj. 16. 16:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz kérdés,nekem ezt az anyagot egyik gyerek se fogadta el.A sima cseresznye kellett csak.Mindkettőt sokáig szoptattam,nem volt gond.
2012. máj. 16. 16:33
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Aventeset vettünk annak idején,de kb.1hónapos koráig kellett neki,utána egyszerűen kiköpte,kaptunk másfajtát is de az sem kellett,mondjuk én nem is bánom,hogy nem szokott rá.Most múlt 9 hós a lányom és ha álmos akkor az ujjacskáját szopizza,de csak akkor.
2012. máj. 16. 16:40
 3/15 anonim ***** válasza:

szerintem a MAMosak alegjobbak.

Ez csöppet drágának tűnik ...

2012. máj. 16. 16:46
 4/15 anonim ***** válasza:
A MAM cumik nagyon jók és árban is elfogadható;)
2012. máj. 16. 16:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem is a mam cumi vált be.
2012. máj. 16. 17:09
 6/15 anonim ***** válasza:

szia!

Én csak Lovi-s cumit használok! Én nagyon szeretem és a baba is! MI a kezdetektől ezt használjuk! A NUK-osat a gyerek utálja!!!!! és a MAM-osat is!!!!!

2012. máj. 16. 17:32
 7/15 A kérdező kommentje:
Igen, árban elég húzós, mondjuk ez 2 db-ra értendő, de akkor is, viszont amiatt tetszik, amit írtak, hogy a szívás intenzitásával változik a szopókarész formája, úgy ahogyan az anya mellbimbója, és ez olyan jól hangzik :-)
2012. máj. 16. 17:39
 8/15 anonim ***** válasza:
Avent és MAM :)
2012. máj. 16. 17:41
 9/15 A kérdező kommentje:
A mellszívóm Aventes, a cumis üvegek is amúgy... :)
2012. máj. 16. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem venném meg. Nagyon drága. Először inkább csak vegyetek egy egyszerű, olcsó cumit, de lehet, hogy nem is kell. Ha nem lesz túl erős szopóreflexe, akkor felesleges a cumi.
2012. máj. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!