Milyen méretű cumit vegyünk?
pont azt akartam írni mint az első válaszadó.
ne haragudj de egy 3 éves gyerkőcnek már ne adj cumit,
biztos fog oviba is járni, de ha nem is nem tesz jót a fogainak, később meg baromi nehéz lesz leszoktatni róla!
tudom nem ez volt a kérdés, sőt biztos le is pontoznak majd azok az anyukák akik cumiztatják a gyerekeiket még 3-4 évesen is
szóval a foga bánja majd, igaz ez még tejfog, de akkor is..
nagyon kéne neki az a cumi?
a mamosnak van 18+ hós cumija!
de az én fiam is 3 éves lesz 2 hét múlva és még mindig cumizik intenzíven ha elveszem tőle akkor a szálába turkál csuklóig és 10percenként vihetem kezet mosni!
De szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni meddig cumizik a gyermeke! Illetve ameddig a gyerek igényli!
2 fiam van a kicsi negyed annyira cumis mint a nagy-fiam a kicsi inkább csak alváshoz és sétához igényli... és ha már nem kell neki tök mindegy hol vagyunk merre tarunk kiveszi a szájából és eldobja... Tehát szerintem ez is gyerek függő!
Én is a MAM 18 hónapos kortól való cumiját ajánlom.
Vagy a lapítottat, ami nem nyomja úgy a fogait. Habár 1200 körül van darabja, de én inkább ezt adom a szájába.
köszönöm ez jónak néz ki majd veszek!
de 18-36 hónaposoknak van nem értem mi a más benne mint mondjuk ebben: [link] ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!