Mekkora méretű óvszert vegyünk?
Figyelt kérdés
Annyit szeretnék kérdezni,hogy egy 15cm hosszú és 4,5cm vastag "szerszámra" mekkora óvszert kéne vennem?52 mm,54mm,56mm ?2011. júl. 18. 14:31
1/9 anonim válasza:
Szerintem akármilyen szokványos óvszer megteszi, mivel az itt leírtak alapján ez teljesen átlagos méret. 18/F
2/9 A kérdező kommentje:
Szval akkor mind1 mekkorát ? Nem fog "lecsúszkálni" ?
2011. júl. 18. 14:37
3/9 anonim válasza:
Ja mindegy, ha nem extra-nagyot veszel akkor egyáltalán nem fog lecsúszkálni. Egyébként a Lifestyles óvszerek picivel szűkebbek szoktak lenni (tapasztalat).
4/9 anonim válasza:
Szerintem egy csokipapír is megteszi óvszer helyet
5/9 anonim válasza:
Kifejezetten kisebb Sport szelet csokipapír legyen. Később lehet az extra nagy Baunty papír is.
6/9 Trolololololo válasza:
40 literes szemeteszsák...
nekem még nem csúszott le.
7/9 anonim válasza:
Bármelyik 3 jó,mert átlagos ez a méret és nem fog lecsúszni se feszülni vagy elszakadni,ha normálisan használjátok.
8/9 anonim válasza:
Kedves Trol,
Azt írtad egy másik kérdésre, hogy keresni kell a te válaszaidat, mert nagyon viccesek. Keresni fogom, most leltem is egyet. Ez nem vicces. Ha mégegyet találok, ami nem lesz vicces, akkor majd felkérlek, hogy meghalj. Remélem megegyezünk majd.
9/9 Trolololololo válasza:
:)
Velem lehet alkudozni...
Amúgy keresd azt a topicot, hogy
"Tulajdonképpen miért is ''gáz'' 15 évesen elveszíteni a szüzességet?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!