Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyermekorvost kell választanun...

Gyermekorvost kell választanunk, (CSEPEL) Dr Bán Magdolnáról, vagy Dr Szabó Máriáról mi a véleményetek, tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Köszönöm:)

2012. márc. 7. 18:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mást ismerek, tudnék ajánlani. csak kettejük közül lehet választanod?
2012. márc. 7. 21:51
 2/15 A kérdező kommentje:
nem, csak az ő nevüket tudom:)
2012. márc. 7. 22:34
 3/15 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szimpatikus és szakmailag is eddig nagyon bevált.

Kolman Tímea

találtam elérhetőséget, rendelési időt.

[link]

fiatal doktornő, olyan 40 környékén.

2012. márc. 7. 22:42
 4/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos az általad említett két doktornőt én sem ismerem. Viszont csatlakozom az előttem szólóhoz, Dr. Kolman Tímea kedves, alapos és nagyon jó orvos! Nekem két kicsi gyermekem van, és ő a 3. gyerekorvosunk. Lakcím szerint Dr. Küzdényi Viktóriához tartozunk, tőle akkor jöttem el fejvesztve, amikor felszívta a gyerekemnek az oltását a fecskendőbe, majd mielőtt beadta, megkérte az asszisztensnőt, hogy nézzen már rá, sikerült-e, mert ő nem lát semmit (és rajta volt a szemüveg!!!!)... hát ennyi erővel akkor mutogathatod neki a gyerek torkát, vagy kiütéseit, abból sem lát semmit. Idős már, nem értem miért nem megy el nyugdíjba. Számomra felháborító, hogy ennyire nem érzi a dolog súlyát!

A másik Dr. Bátorfi Borbála volt (nem biztos h jól írtam a vez. nevét), ő pedig fél éven keresztül vizsgálta folyamatosan a non-stop köhögő, kruppos, fulladó 1,5 éves gyerekemet és nem küldött minket sehová, csak nyomta bele az antibiotikumot meg a köptetőt.

Kolman doktornő szokott lenni a helyettese, ha ő szabin van, így jutottunk el hozzá, aki egyszerűen nem értette, h miért nem voltunk már tüdőgyógyásznál, mert a gyerek tiszta asztma, rengeteg éjszakai kórházba járást megspóroltunk volna (fél éven át!!). Ajánlott egy szuper szakorvost, aki pillanatok alatt megoldotta a problémánkat, azóta sokkal jobban van a kisfiam. Hálás vagyok neki ezért, azóta is hozzá járunk!

Bocs, hogy ilyen részletesen... csak gondoltam esetleg lehet benne hasznos infó!

Minden jót! :)

2012. márc. 8. 08:00
 5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi az infót, jó hogy leírtad részletesen!
2012. márc. 8. 09:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok az 1. Kolman doktornős.

Nekünk is ő a 3. orvosunk a 2 pici gyerekünkhöz.

1. Altorjai Péter volt, őt sokmindenki dicséri. Kisfiamnál nem vette észre, hogy benőtt a kutacsa, a védőnő vette észre, majd "anyuka kérésére" utalt be az Amerikai útra. Onnan 2 hétre megműtötték a fiamat. A doki bevallotta, hogy ő várt volna, nem gondolta, hogy ekkora a baj.

Egyébként emberi, kedves.

2. orvosunk nekünk is Bátorfi Borbála volt. Ő elég gáz, nem tetszett a stílusa, hozzáállása a dolgokhoz. Nem részletezem.

3. Kolman Tímea doktornő. Csudakedves, szakmailag ott van, maximálisan elégedettek vagyunk mi is vele.

Ő a sétányok részhez tartozik, mi is a sétányoknál lakunk mostmár. De minket is szívesen átvett, nem volt gond.

Időpontra lehet menni, max 5 percet kellett eddig várni.

Nem sorszámos, soha sorra nem kerülős típus.

Remélem én is segítettem a döntésedben

2012. márc. 8. 10:14
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem és a testvéremnek, Dr. Nemes Enikő volt, szerinte nagyon jó orvos, így gyerekszemmel. Nagyon kedves, és szerintem probléma sem volt vele (pedig testvérem azt hiszem elég sokat járt hozzá/vitték hozzá). Én szerettem/szeretem, bár szerencsére az évi két náthámon kívül egy idő után már nem kellett sokat járnom rendelésre. Én még Póta Györgyről hallottam, sok osztálytársamnak ő az orvosa, néha volt a miénk helyett, ő is jó.
2012. márc. 8. 19:08
 8/15 anonim válasza:
Tudom, hogy már nem egy friss kérdés, de nekem is Bán Magdolna a háziorvosom, a testvéreimnek is, és nagyon aranyos, kedves nagyon szeretjük!!!
2012. nov. 4. 20:16
 9/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszodat, már hozzá járunk mi is, vagyis a pár hónapos babámat viszem hozzá.

de az asszisztense az egy nagyon fura nő, nekem nem szimpatikus :S

2012. nov. 5. 16:54
 10/15 anonim válasza:
Megint én vagyok! Igen pont tegnap voltam ott. Írja fel a doktornő a gyógyszereket,az asszisztens meg csak néz és húzza a száját! :/ Elég fiatal, meg tényleg nem egy csúnya nő, dehát szerintem nagyon lenéző tud lenni!
2012. nov. 6. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!