Most hogy lehűlt az idő adtok kintre harisnyát 1 évesre? 12-14 fok körül van
Figyelt kérdés
2012. máj. 16. 12:51
11/12 anonim válasza:
Én is adtam rá, majd megfagytam, olyan hideg volt.
12/12 anonim válasza:
Ez nem is kérdés,persze,hogy adni kell rá harisnyát ilyen hűvös időben.Tudniillik a tavasz még csalókás, nem érdemes a harisnyákat a szekrény aljára süllyeszteni.A nőken is láttam ma vastag pamutharit,mi tagadás elég csípős idő volt ma reggel.Holnapra talán még talajmenti fagy is lesz,ha jól hallottam a rádióban.Annyi szent,hogy ha nem bízunk az időjárásban,legyünk előrelátók.Például,ha reggel még hűvös van és harisnyát adunk a gyerkőcre akkor tegyünk a táskába egy zoknit is,hátha délben 25-30 fok meleg lesz,és azzal cseréljük le a hariját.De ez fordítva is igaz!Láttam is élő példát erre.Egyszer(2-3 éve)vonattal utaztam valahová,és pont tavasz volt.Szép idő volt délelőtt,és egy anyuka ült le velem szemben a kislányával(10 ÉVES LEHETETT).Később azonban a szél feltámadt,és a levegő is lehült.Ezért mielőtt leszálltak a vonatról,a kislány lábára fehér pamutharisnyanadrág került,a zokni pedig le.Ezért mondom,hogy ha hűvös van akkor a gyerek számára elő a harisnyával,akár tetszik neki,akár nem.Nálam nem lenne apelláta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!