Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más babájának is is "büdös" a...

Más babájának is is "büdös" a füle?

Figyelt kérdés
Minden fürdésnél kitisztítom neki, de a lukból vagy valahonna olyan érdekes szag jön,a fülsár lehet?
2012. máj. 16. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Fülsár? Ezt még nem hallottam, mi fülzsír-nak hívjuk.

Az én babámnak elég sok szokott lenni nem győzöm kitisztítani, de nem érzek semmi fura szagot.

2012. máj. 16. 09:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Én egyetlen egyszer éreztem ilyet, de akkor is csak egy napig. Utánaolvastam a neten, de találtam olyat is hogy ha büdös akkor gyulladás van meg olyat is hogy semmi gond. Tudom, nem nagy segítség csak leírtam amit én tapasztaltam :) Arra figyelj hogy nem piszkálja-e!? Meg ha megnyomod kívül, akkor fájlalja-e?!
2012. máj. 16. 09:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, olvad el volt egy ilyen téma:

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__79507

2012. máj. 16. 09:06
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia! Az én fiamnak volt egy időben büdi a füle, én olyan pocsolya szagnak hívnám, valaki itt azt írta, hogy felmosórongy szaga van :-D

Elmúlt. Még egész picike volt pár hetes vagy hónapos amikor büdi volt a füle, kb 1 hét alatt elmúlt teljesen. Ha nem folyik belőle semmi, nem fájlalja és 1-2 hét alatt megszűnik akkor nincs baj. Viszont ha tovább tart vagy fáj, esetleg váladékozik akkor irány a doki. Éna védőnőt is kérdeztem ilyenkor, hívd fel szerintem.

2012. máj. 16. 09:10
 5/14 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen! Amikor egészen pici volt a babám és állandóan a fülén feküdt, egyszerűen "bepunnyadt", mert nem tudott levegőzni. Fürdés előtt egy olajos vattával pucoltam a füle mögött.
2012. máj. 16. 09:24
 6/14 anonim ***** válasza:
szia nekünk akkor volt büdös amikor a tej odafolyt a fül mögé és nemtöröltem ki rendessen. nézd med hogy nem-e koszos mögötte.
2012. máj. 16. 10:18
 7/14 anonim ***** válasza:
A fura szag valószínűleg azért van, mert a füle mögött kipálik a bőr.(nem a fülzsír miatt) Töröld át olajos vattával, és fürdetések után alaposan töröld meg a füle mögött. Sajnos ez babáknál gyakran előfordul
2012. máj. 16. 10:19
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálunk volt ilyen, elvittem a fülészetre kitisztították neki, mert a víz feláztatta neki és a fülzsír mögött bent rekedt egy kis fürdő víz. Kaptunk rá cseppet, hamar rendbejött.
2012. máj. 16. 10:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a fülzsír,inkább hogy odafolyik a füle mögé, akár a könnye, v tej, v alvásnál megizzadnak....

Nálunk legalábbis ilyenkor van/volt

2012. máj. 16. 10:27
 10/14 A kérdező kommentje:
a füle mögötti szagot rég eltüntettük, és azóta is rendben tartom, ez nem az
2012. máj. 16. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!