Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Agyvérzést kapok, nem bírom...

Agyvérzést kapok, nem bírom tovább, nem marad meg a fiam a babakocsiban?

Figyelt kérdés

Én ezt már nem bírom, itthon ülünk, csak úgy tudok elmenni, ha ő itthon marad és vigyáznak rá. Beleteszem a babakocsiba és ahogy elindulunk üvölt, folyik a könnye...

Jogsi még egy ideig nem lesz, de én meg fogok őrülni addig komolyan. Kb. 6 hós kora óta van ez, előtte semmi baja nem volt.

Kérlek írjatok vmi praktikát ha voltatok hasonló gondban, nagyon fontos!!!

8 hós baba anyukája

2012. máj. 15. 17:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Erre van a csatos hordozó, ami nagyon kényelmes az anyának is. Igaz, hátratenni nem annyira egyszerű a kölköt, de meg lehet tanulni. Az igaz, hogy nyáron beleizzad, nagy melegben én sem szeretem annyira, ezért ezt a babóra bízom. Ha ordít a kocsiban és a hátamon elvan, akkor legyen, ámen.. Nem akarom persze senkire ráerőltetni ezt a módszert, csak érdemes azért egy próbát tenni, az én idegeim sem bírják az örökös üvöltést.
2012. máj. 17. 08:20
 22/22 anonim válasza:
Az én lányom is 3 hónapos kora óta szenved. Amikor elindulunk, akkor még elvan, játszik a játékával, majd elalszik. Amikor felébred, akkor viszont nem marad meg a kocsiban, át kell tennem kenguruba, és így megyünk hazafelé, csak már 7 és fél kiló, a derekam leszakad. Mindent megpróbáltam. Mózesben hasra, hogy kilásson, sportkocsi hátradöntve, majd kicsit feljebb támasztva, velem szemben tolva, kifelé tolva, játékok, rágóka (hátha a foga fáj), vittem a fogára kenőcsöt is, itattam is, etettem is. Semmi nem használ, szerintem tényleg van ilyen, hogy egyszerűen nem bírja a babakocsit, én is csak irigykedem azokra, akik nyugiban tolják a babát :(
2012. júl. 27. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!