Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Agyvérzést kapok, nem bírom...

Agyvérzést kapok, nem bírom tovább, nem marad meg a fiam a babakocsiban?

Figyelt kérdés

Én ezt már nem bírom, itthon ülünk, csak úgy tudok elmenni, ha ő itthon marad és vigyáznak rá. Beleteszem a babakocsiba és ahogy elindulunk üvölt, folyik a könnye...

Jogsi még egy ideig nem lesz, de én meg fogok őrülni addig komolyan. Kb. 6 hós kora óta van ez, előtte semmi baja nem volt.

Kérlek írjatok vmi praktikát ha voltatok hasonló gondban, nagyon fontos!!!

8 hós baba anyukája

2012. máj. 15. 17:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Másik babakocsi, vagy mei tai vagy hordozó kendő.
2012. máj. 16. 01:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez volt,sehova nem mertem vele elindulni,mert sírt. Már ha tudtam,hogy menni kell,előtte való este nem tudtam aludni. Már vettünk sportkocsit is,meg felültettem,és semmi csak ordított meg ordított. És semmit nem tudtam vele csinálni. Majd egyik nap vittem a dokihoz,és szóltak a rendelőbe,hogy ma nem kettőtől,hanem háromtól lesz. Na mondom ez jó,mit kezdjek vele,sírni fog nagyon. És elindultam vele,és azt vettem észre,hogy már egy fél órája megyünk,és nem sír. És ez így egyik napról a másikra átment rajta. Nem akarlak elkeseríteni,de én se tudtam semmi megoldást találni. Majd átmegy rajta,addig is kitartás.
2012. máj. 16. 07:27
 13/22 A kérdező kommentje:

Jajj, kedves utolsó, akkor te megértesz. Annyira rossz.

Múlthéten vittem tanácsadásra, mire odaértünk kisírta a szemét, alig tudott ébren lenni. Doktornő meg nem tudta elképzelni, hogy mi van vele. Mondom semmi, kikészül a babakocsitól...elég kellemetlen volt

Meg az sem a legjobb a világon, mikor üvölt a babakocsiba és engem néznek az utcán, hogy mi van...bár mások véleménye érdekel a legkevésbé, a picimet sajnálom:(

2012. máj. 16. 09:27
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is úgy indulok el, hogy a babakocsi alja teli van mindenféle figyelemelterelővel :) Imádja pl rágcsálni a fél literes palackokat, szedi róluk a cimkét, üres pénztárcát adok neki amit nyitogathat, kis könyvet, kulcsot...
2012. máj. 16. 09:43
 15/22 anonim ***** válasza:
MIÉRT NEM HORDOZOD???????! REMEK HORDOZÓK VANNAK, HÁTON HORDOZVA NEM ÉRZED A SÚLYÁT SEM.
2012. máj. 16. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:

Mert a kérdező babakocsi-párti, nem tudom miért nem lehet megérteni! Én sem akartam hordozni, mert nem szeretem a hordozást. Egyszer próbáltam csak ki ismerősöm nyomására, de nem tetszett és a gyerek is ordított a háton, mint akit kb. ölnek.

El kell fogadni, hogy a hordozás csak annak jó, aki szereti ezt a fajta dolgot. Én el sem tudtam volna magamról képzelni, hogy a gyereket a hátamra kötöm és úgy megyek bárhová...inkább kerestem megoldást arra, hogy megszeresse a kocsit, és találtam is. (a babrálást és könyvlapozgatást). Nyár jön, a hordozós ismerősöm ha leveszi a tízkilós gyereket a hátáról, egész ruhája csatakokban úszik az izzadságtól, neki a hátán, gyereknek elöl.......akik nem szeretik a hordozást, talán ez is az egyik oka, ráadásul pl. nekem kényelmetlen az, hogy állandó jelleggel tizenkilók vannak a hátamon, nem látom mit csinál a gyerek, stb.

Mindenki okkal választja azt a babahordozás formát, amit választ, legyen az babakocsi, vagy hátrakötés, felesleges téríteni.

2012. máj. 16. 13:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Senki nem térít, kedves jóindulatú előző hozzászóló!

A kérdező felvázolt egy problémát, hogy így meg úgy kap agyvérzést. Az én babám is ordít a kocsiban, ilyenkor csatosba hátrarakom és rögtön csönd van. Ez egy lehetőség, én pedig nem szeretem ordíttatni a gyerekemet fölöslegesen.

A kérdező pedig erről a lehetőségről még nem beszélt, hogy próbálta-e vagy sem.

De nehogy cipekedj, a végén még meghúzódik a hátad..brrrr

2012. máj. 16. 13:26
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálunk már újszülött kora óta nagyon gáz a helyzet. Sem a babakocsit, sem a babhordozót (amikor autózunk vele) nem bírja. Már én is kivagyok tőle, max akkor jó, ha elalszik, de az elég ritkán van, és ha el is alszik max 1/2 órákat, úgyhogy nagyon én sem tudok vele elmenni sehova. Akármit adok a kezébe, nem igazán érdekli. Talán mostanában kezd kicsit jobb lenni a helyzet, de pl. ma is amíg lementem vele a Tescoba, szinte a fél utat végig kiabálta (nem jó kedvéből). Lassan 8 hónapos és csak abban reménykedem, hogy előbb-utóbb megszokja. Ráadásul mi vándor madarak vagyunk, tehát én hétköznap szinte minden nap lemegyek vele, hétvégén meg kocsikázás. Kitartás!
2012. máj. 16. 16:45
 19/22 A kérdező kommentje:

Nem akartam én ezzel viszályt szítani.

Valóban nem írtam oda, hogy a hordozás nem érdekel,nem fogalmaztam teljesen konkrétan.

De azért nem kéne nagy betűkkel "üvölteni" hogy HORDOZZAK!

Nekem egyáltalán nem szimpatikus, ennyi, most nem fogom részletezni, hogy miért nem.

Van aki szereti, én nem.

Az eddigi ötleteket köszönöm, picit megnyugtatott hogy nem csak az én babám nem bírja.

Remélem a sorstársaim és én is találunk vmi megoldást!

2012. máj. 16. 18:04
 20/22 anonim ***** válasza:

Én sem szeretek hordozni, de a dévénytornászunk meg a doki modnta, hoyg jöt tesz a csipőjének így néha muszájból csináltam, meg ha néha busszal kellett menni valahova.

De ha lehet azt szeretné a gyereked? Tudom, hoyg nem kényelmes én se szeretem annyira.

2012. máj. 16. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!