Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki nagyon sokáig (1 éves kor...

Aki nagyon sokáig (1 éves kor felett) babakocsiban altatta a gyerkőcét, mikor szoktatok le róla?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a kiságy lenne ideális számára,de ott fél óra múlva felkel és sír+az emeleten van,így viszont 2 órát is alszik és mindent meg tudok csinálni,hogy közben szem előtt is van. Csak hát már kilóg a lába :).
2012. máj. 9. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A szomszédnak ugyanúgy 20 hónapos a fia, mint nekem a lányom, és ők még mindig babakocsiban altatják kint a kicsit. Szóval szerintem amíg a babádnak nem kényelmetlen, és azt látni fogod, mert nem fog tudni majd ott elaludni, hamar felébred stb., addig nyugodtan hagyhatod babakocsiban aludni.
2012. máj. 9. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kb másfél éves koráig aludt benne, aztán azért hagytuk abba, mert jöttek a mínuszok és amiatt hamarabb felébredt, gondolom fázott. Ő is lelógott már róla bőven ( [link]

Amúgy érdekes, kb 7-8 hónapos korától bő egy éves korig nem aludt babakocsiban, aztán újra megszerette.

2012. máj. 9. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs, itt a jó link:

[link]

2012. máj. 9. 12:42
 4/5 Sókristály ***** válasza:
100%

Nálunk is kétfázisú volt a dolog. Olyan 9 hónapos koráig jókat aludt a mózesben (elég rövidke a kisasszony), aztán megtanult felülni. Gondolhatod :-)

Elég vergődőd volt az átszoktatás, mellé kellett feküdnöm, sokat sírt.

Aztán megszületett az öccse, és sokat voltunk kinn. Vettünk egy ikerkocsit a hosszú sétákhoz. Hát remekjót tud benne aludni, pedig 2,5 éve múlt.

2012. máj. 9. 12:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Jópofa kép,cuki kutyus. :)
2012. máj. 9. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!