Rajtam kívül más is van azona véleményen, hogy anyatejes babánál nem feltétlenül kell 6 hónapsan kezdeni a kóstoltatást, hanem 4 hónaposan sem túl korai?
Kedves xStefix!
Próbáltam tornáztatni, pocakot masszírozni,pár korty kamillateát itatni, lázmérőztünk és én elhagytam a saját étrendemből azokat az ételeket amelyek foghatják a pocakját(puffasztó ételeket egyáltalán nem is ettem szoptatás alatt).Gyermekorvosunkkal baráti a kapcsolatunk, ő is többször átmasszírozta a hasát, de ez sem hozta meg a várt hatást.Tudnál valami jó tippet adni ezeken kívül, hátha a következő gyerkőcömnél is így járunk:)
12-es válaszoló: a kamillateán kívül próbáltál másfélét is adni neki? Egyes babáknál a görögszénamag is hajt, illetve a kömény. Mások pedig a Gripe watert szokták írni, hogy beválik.
Gyógyszert adtál neki a kúpon kívül? Pl. Infacol.
Illetve a meleg (meggymag) párna is segíthet. És a hordozás, mint egyfajta "torna".
Csak azért kérdem, mert ezeket feljebb nem írtad, de ezeket is ki lehet próbálni.
12-es vagyok! Köménymag teát is próbáltuk,gyógyszerek közül Infacol és Espumisan volt amivel kísérleteztünk.Meggymagpárna helyett csak a sima melegített törölközőt tettünk a pocakra,majd langyos olajos masszázst csináltunk.
A többi tippedet köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!