Joya szójaital?! Ötletek, és receptek hozzá?!
Figyelt kérdés
Sziasztok, kislányunk úgy néz ki, hogy tejallergiás, és próbálkozunk a szójaitallal és társaival (zabital, rizsital), csak a pudingon és a tejbedarán kívül, ja meg a tejberizsen kívül nem tudok mit csinálni neki belőle. Adnátok nekem tanácsokat?! Esetleg aki ilyen cipőben jár, milyen ételeket adsz a babának? 10 hónaposak leszünk.2012. máj. 14. 07:43
1/4 anonim válasza:
A szóhát hanyagold!!!A legkönyebben alakul ki keresztallerhgia a szójára. Sajnos tudom tapasztalatból. És amikor se szója se tej...mindenben van szójalecitin szinte. Ne kísértsd a sorsot.
Egyébként mindent tudsz velük csinálni. Zabitallat és rizsitallal. Ugyanúgy mint tejjel. Annyi, hogy kevesebb kell mint a tejből. Én pl tartok itthon kukoricakeményítőt, az rendszerint kell a pudingba. 2 éve vagyunk tejmentesen de még mindig nem sikerült igazi pudingot csinálni, mindig híg lett.
Tudsz velük habarást csinálni, tekbegrízt, tejberizst, turmixokat (imádják gyümi+rizstej).
Palacsintát inkább bubis vízből csinálom, mert a rizstejjel olyan mázgás lett.
3/4 anonim válasza:
szóját ne!!!!!!!!legártalmasabb!!! ott a rizstej !!!
4/4 anonim válasza:
Iletteve kecsketej, kevesebb allergén tartalmaz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!