Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Első cipőt mikor vettétek?

Első cipőt mikor vettétek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hány hónapos volt a gyermeked amikor az első cipőt/szandált vetted neki? Tudott már járni? Puha talpút vagy kemény talpút kapott? Hol vetted?

Kisfiam 9 hónapos, feltud állni, de még nem jár, ezért szeretnék tanácsokat. Azt mondták nekem az a jó szandál ami tartja a bokát és nem nyitott elől. Kínaiba is vannak jók? Vagy tényleg 7-8000-ért vegyünk neki cipőt/szandit?

2012. máj. 13. 16:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Én csak akkor vettem cipőt mikor már tudott járni, és csak kintre adtam rá. Bent zokniban volt.

A kínaiban is vannak jók, és igen az a jó ami tartja a bokát.

2012. máj. 13. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
10,5 honaposan indult el, akkor a gyogytornasz javaslatára kapott bentre Siesta szandit. Kintre kb 9 honaposan vettem egy Elefanten cipőt, ami akkor meg nagy volt, de a babakocsiban ülni mindegy volt, és mire elindult, meg egy fel számmal volt nagyobb.
2012. máj. 13. 19:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Bentre feltétlenül kell rá cipő? Mintha úgy hallottam volna hogy az a jó ha minél többet van mezítláb? vagy lehet rosszul emlékszem?
2012. máj. 13. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a gyogytornasz azt mondta, hogy bent mesterséges ugye a talaj, és túl sík ahhoz, hogy az jo legyen a talpaknak. De azt is mondta, hogy nyáron a fűben minél többet legyen mezítláb.
2012. máj. 13. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!