Mikor vettetek a babátoknak az utcára cipőt?
Kislányom 2 hónapja a bútorok mellett közlekedik, 1 hete feláll a szoba közepén és 4-5 lépést tesz önállóan, egyébként mászik.
Ráér még a kiscipő az utcára? Vagy vegyek és tegyem le nyugodtan?
Mennyi idős volt a babátok, amikor már utcai cipője volt és le is tettétek?
Ő is 11 hónapos lesz.
Csak azt sem tudom, hogy bélelt csizmát vegyek, mert ugye még legalább egy hónap a tél vagy még egy hónapig ne vegyem ki a kocsiból, bár le akarna menni.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
A lányomnak ősszel vettem egy bélelt cipőt, ami kicsit nagy volt. Úgy voltam vele, hogy ha elindul, akkor jó lesz első lépés cipőnek is. Inkább átmeneti cipő, kint az utcán nem teszem le.
De pl. plázában, itthon a teraszon hagyom, hogy sétálgasson.
Van egy vastag bélelt téli cipője is, azt úgy kaptuk. Egyszer az is volt a lábán, amikor hó volt. Akkor is letettem, örült is neki. De azóta nem teszem, mert most már víz van csak meg latyak, és ő még könnyen elesik, elborul.
Szintén 11 hónapos lesz, kb 1 hete sétálgat. :)
Második vagyok.
Mi rengeteg cipőt felpróbáltunk,vagy nem volt jó neki mert magas a lábfeje vagy olyan kemény volt,hogy nem tudott benne menni.Én is bundásat akartam de nem vált be.Végül egy elefanten puha talpú cipőcske mellett döntöttünk.Nincs bélése de első lépés cipőnek tökéletes.Kint nem sétál benne,de boltban,plázában,teraszon simán lemerem benne tenni.
14:58-as vagyok. A lányomnak is Elefanten cipője van. Nagyon jó. Ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!