6 hónap után milyen tápszert vettetek a babátoknak? A baba szereti? Milyen árú? Mert 6 hónap után már nem lehet receptre felíratni, és nekem a 3000Ft dobozonként sokba kerül.
Beba vagy milumil 600 gr 2300 ft ( dm-ben kuponnal veszem akkor olcsóbb)
vagy még Bebevita 600 gr 1190ft
Hűha. 6 hónap után nincs recept?? Mi Milupa Milumil AR-t eszünk, az r*hadt drága recept nélkül...
Szóval ez engem is érdekel.
Nem nem kell az Ar-re, azt a gyerekorvos írja, ha sokat bukik a Baba. De nem hiszem, hogy most már fel fogja írni, hiszen mi van ha az OEP-nek feltűnik, hogy 6 hónapig nem volt gond és utána lett bukós.Hiszen 8 hónapos kor körül kezd el csökkeni a bukás. Az OEP sem hülye.
Aki Bebát kapott az is szerintem gyógytápszert, mert azokat írják fel egy éves korig ( AR., allergiára való tápszer, tejérzékanyeknek való, laktózérzékenyeknek való) . Ezeket mind egy éves korig írják fel.
még mindig a 8-as vagyok.
A Dm-es 1300 600gramm, meg a Mülleres is olcsóbb. Abból 1190 600gramm. Ha a Dm-ben vásárolsz és van kuponod, akkor olcsóbban meg tudod venni. A Milupa is 1700 ft 600 gramm. Szóval vannak olcsóbbak. A Beba és a milumil a legdrágábbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!