Milyen bútora van babátoknak? Mibe pakoljátok a ruhácskákat? Hol vettétek, mennyiért, és milyen?
A body-kat, kis gatyákat, kis felsőket, többször használatos pelusokat, a pelenkázó szekrény fiókjaiban. Ez 5 fiókos. Ahogy nőtt, úgy cseréltem a méreteket.
Van egy kis akasztós, ami el van felezve és így a fele akasztós a másik fele polcos (kb. 5 polc) Itt a rugdalózók, türcsik és ágyneműk vannak, meg az akasztós ruhácskák (kislány) és vastagabb kabát. Nem kell nagy hely, mert olyan gyorsan nőnek, hogy nem érdemes egy méretből sokat begyűjteni. :)
És van egy kölcsön szekrényke, amiben a pelusokat és pipere dolgokat tartjuk.
Mi csináltunk egy komódot 2 éve.Azon és abban vannak a keveset használt cuccok.
Amúgy akkor ez 12000-be volt.
Mikor tudtuk, hogy jön a bébi vettünk egy 70*140-es kiságyat matraccal együtt ami ifjúsági ággyá alakítható így sokáig jó lesz.
Ez 16000 volt.
Ehhez csináltunk egy pelenkázót fehér bútorlapból (mert a kiságy is fehér), amit a teszveszen találtam és lekoppintottam.Igaz látszik, hogy mi csináltuk, de később ha felhajtjuk akkor ilyen régi szekreterre hasonlít, nekünk nagyon tetszik :)Jó mély, tele lehet pakolni.
Akkoriban nem tudtunk és nem is akartunk sokat költeni ezekre, és helyünk sem volt hozzá, így ez bőven elég a lányunk ruháinak.
Most elköltöztünk máshová, még kevesebb a hely és már arra is kellett gondolni, hogy a kisasszony hamarosan össze-vissza fog mászkálni a lakásban, így végképp nem bánom, hogy csak ennyi bútora van.
6 hónapos a lányom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!