Kutacs es D-vitamin kerdes?
Figyelt kérdés
Korhazban voltunk tejallergia miatt, ott emeltek a D vitamin adagunkat napi 2 cseppre egyrol. A 6 honapos statuszon a hazorvos megallapitotta, hogy a kutacs majdnem be van nove es szerinte a megemelt adag miatt, de o nem mondhatja, hogy csokkentsem vissza. Most nagyon megijedtem, mert azt olvastam, ha ido elott beno, akkor mutik. Most szerintetek adjak neki vagy ne?2012. máj. 12. 19:36
11/14 anonim válasza:
Csontfejlődésben nem a gasztroenterológus a szakorvos.
12/14 anonim válasza:
Én vagyok, akinek a kisfiát műtötték.
A fiam feje torzan is nőtt, nemcsak a kutacsa volt icipici, majd el is tűnt, de a feje iszonyat eltorzult....
Műtét után gyönyörű lett.
13/14 anonim válasza:
Én a másik 79%-os vagyok. Köszönöm a hozzászólásod, némiképp megnyugtat, de hétfőn bejelentekezem a neurológiára.
14/14 kíváncsicska válasza:
A lányomnak a D-vitamin adagját a háziorvosunk emelte meg 2 hónapos korában 2 cseppre 3 hónapos korában napi 3-4 cseppre.Most az 5 hós státuszon vette vissza 2-re.Szóval a gyerekorvos is emelheti az adagot de ha szkorvos változtatja meg nem biztos hogy változtathat rajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!