Hogyan sussem vagy fozzem az almat, sargarepat stb. hogy a vitamin benne maradjon? 3 hete kezdtem a hozzataplalast, inkabb tulfozom, mert akkor jol szettudom torni villaval
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 19:42
1/4 anonim válasza:
Parolni lenne a legjobb. Nincs paroloedenyed? Abban jo puha lesz es a vitaminok is megmaradnak.
2/4 anonim válasza:
En is parolom a zoldsegeket, akkor marad bennuk a legtobb vitamin.
3/4 anonim válasza:
Én az almát egyszerűen meghámozom, kiszedem a magházát, négyfelé vágom (vagy több darabba, attól függ mekkora az alma), és előmelegített sütőben, római tálban vagy sütőpapíron puhára sütöm.
4/4 sumergo válasza:
Az almát csak turmixolni szoktam, így tuti megmarad benne a vitamin!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!