Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan sussem vagy fozzem az...

Hogyan sussem vagy fozzem az almat, sargarepat stb. hogy a vitamin benne maradjon? 3 hete kezdtem a hozzataplalast, inkabb tulfozom, mert akkor jol szettudom torni villaval

Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Parolni lenne a legjobb. Nincs paroloedenyed? Abban jo puha lesz es a vitaminok is megmaradnak.
2012. ápr. 22. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
En is parolom a zoldsegeket, akkor marad bennuk a legtobb vitamin.
2012. ápr. 22. 20:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Én az almát egyszerűen meghámozom, kiszedem a magházát, négyfelé vágom (vagy több darabba, attól függ mekkora az alma), és előmelegített sütőben, római tálban vagy sütőpapíron puhára sütöm.
2012. ápr. 22. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 sumergo ***** válasza:
Az almát csak turmixolni szoktam, így tuti megmarad benne a vitamin!
2012. ápr. 22. 21:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!