Darált háztartási kekszet hány hótól ehet a baba és mennyi mennyiséget?
Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 11:32
1/4 anonim válasza:
8 hós szerintem várd meg vele, mert lisztes étel. próbáld inkább a szájába adni, hogy rágcsálja először. igy nagyon keveset fog belőle megenni, de ha allergiás a lisztre, akkor az a kis mennyiségnél is előjön. ha nincs vele gond, akkor viszont tehetsz a gyümijébe nyugodtan utána már darálva.
2/4 anonim válasza:
Én 4 hótól adtam nekik almával,vagy őszibarackkal keverve.Semmi bajuk nem lett tőle.
3/4 anonim válasza:
Elvileg 6 hónapos korban ajánlott bevezetni a glutén tartalmú ételeket, így a kekszet is. De ha kicsit előbb adod neki akkor sem lesz baja szerintem. Amikor még mi voltunk kicsik, már három hónapos kor körül adtak a gyereknek reszelt almával.
4/4 anonim válasza:
Nem fogsz látni rajta semmit, ha allergiás is rá.
A glutén tönkreteszi a bélbolyhokat és nagyon komoly bajai lesznek később. De nem most.
Úgyhogy ha nem kell, akkor hanyagoljad minél tovább. Ehet helyette pl. puffasztott rizst. Meg egy csomó mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!