Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babahámotok van?...

Milyen babahámotok van? Milyen vált be?

Figyelt kérdés
Csak azok írjanak, akik használják, köszönöm!

2012. máj. 10. 12:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%
*2,5 éves, nem öt :D bocsi :)
2012. máj. 10. 13:57
 12/22 sumergo ***** válasza:
40%
Nekünk nincs ilyen, és nem is lesz. Tudom, hogy kérted, csak az írjon, akinek van ilyen, de szerintem az is fontos, hogy sokan vagyunk, akik nem tennénk ilyet a gyerekünkre. Remélem nem haragszol! :-)
2012. máj. 10. 14:35
 13/22 Atroposz ***** válasza:
27%

[link]

De én nem tennék rá ilyet, ha nem próbálnám megértetni vele ,hogy nem rohangálunk vagy ilyesmi mert ez kicsit korlátozza a mozgásában bár nagy városban lehet hogy el kell de én is nagyot néznék ha ilyet látnék.

Az első válaszoló csak vicces akart lenni de szerintem ezért nem kretén és begyöpösödött agyú .Mindenki másképp próbál vigyázni a legféltettebb kincsére.

2012. máj. 10. 15:45
 14/22 A kérdező kommentje:

Örülök h mindenkinek áldott jó gyereke van, biztosan én csinálok valamit rosszul:-))))nem haragszom, de azért kértem hogy ne legyen belőle ilyen vita mint amilyen lett. Azt gondolom sokszor ez nem nevelés, hanem gyerek vérmérséklet kérdése és mint ahogy pillanatok alatt ki tud zökkenni bármilyen tevékenységből, mert valami elvonja a figyelmét, ugyanúgy el is tud szaladni (hiába tanítgatom és mondom el és mutatom meg ezerszer, ő egyelőre ilyen, csapkodhatnám a fenekét érte, de nem vagyok gyerekveréspárti). 2 hete agyrázkódásvizsgálaton voltunk mert vett egy 180fokos fordulatot és le akart menni a lépcsőn miközben én a zárba tettem a kulcsot (nem tud lépcsőzni, még rövid a lába hozzá), ma pedig a barátnőm telefonált hogy eltört a kisfia karja, mert elszaladt tőle és benyúlt a lezáródó garázsajtó alá és ő hiába rohant oda, az ajtó volt az erősebb. Vannak olyan élethelyzetek (nem a mezei,kerti sétára és nem a játszótérre gondolok), amikor egy izgága kisgyerek mellett jól jön egy plusz kéz, én ilyenre gondoltam, semmivel sem megalázóbb mint a kapucnijánál fogva rángatni a gyereket. Akinek nem inge, ne vegye magára, én ettől nem érzem magam szaranyának,ellenben remélhetőleg jobban fogok aludni és ha neccesnek érzem a szitut, bizony oda fogom csatolni az övemhez a másik végét:

[link]

2012. máj. 10. 16:07
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
Tök jó, hogy lepontoztatok, mert megkérdeztem mi az a babahám? Ja, most hogy látom mi az, elmondom, soha tenném rá a gyerekemre. És nem azért mert áldott jó, hanem mert ember. Mi jön ezután? Leteszik egyesek a tányért a földre, hogy nehogy leegye a gyerek ruháját? Atyaég.
2012. máj. 10. 20:27
 16/22 sumergo ***** válasza:
24%
Most, hogy már így is lepontoztatok, akkor leírom amit gondolok. Láttam ilyet, nagyon sokszor. Osztrák gyerekeken. Sajnos azt tapasztaltam, hogy az anyukák nem a baleset megelőzésére használták, hanem arra, hogy így nyugodtan nézelődhettek, vásárolgathattak, nem kellett figyelni a gyerekre. Ez nagyon szomorú!!!!
2012. máj. 10. 21:16
 17/22 anonim ***** válasza:
41%
20.27-esnek nagyon elszaladt a fantáziája a földről evéssel... Képtelen elvonatkoztatni a kutyáktól.. elég beteg dolog..
2012. máj. 10. 22:02
 18/22 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen egyetértek a Kérdezővel!
2012. máj. 10. 22:03
 19/22 A kérdező kommentje:
akkor itt egy másik nézőpont, a ti gyereketek úgy ül a babakocsiban hogy nincs bekötve és nincs előtte karfa? Ugyanez vonatkozik az etetőszékre is, se öv, sem tálca. Tehát mozgásában ugye nincs korlátozva? Megbeszélitek vele h úgy kell ülni és úgy marad, mindig is így ült és soha nem akart kimászni. Ugyanerről szól. Mélyen meg van alázva emberi mivoltában minden kisbaba és gyerek akit a szülei lekötöttek a babakocsiban, vagy nem?
2012. máj. 10. 22:07
 20/22 anonim ***** válasza:
36%
17-es magára ismert :)
2012. máj. 11. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!