Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekcémás kiütésre mi vált be...

Ekcémás kiütésre mi vált be nektek?

Figyelt kérdés

A szteroid leviszi a pirosságot, a hidratálóktól nem száraz, de az apró kiütéseken, piros pöttyökön, dudrokon nem segít semmi, azok jönnek-mennek (jó esetben, és nem csak jönnek-szaporodnak).

Olyan jó lenne, ha amikor még "csak" gyűlnek ezek a pöttyök, meg lehetne akadályozni, hogy fellángoljon az a terület és visszaszoríthatnám, de nem jöttem még rá a megoldásra.

2012. máj. 7. 13:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Elocom kenőcs, nekem bevált, 1 nap alatt eltűntek a pöttyök.
2012. máj. 7. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Az elocolm zsir vagy krém,nálunk bevált,a kislányomnak kb.3-4 nap kellett de elmúlt.
2012. máj. 7. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyógyszertári mosakodókrém urán körömvirágrém!
2012. máj. 7. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak félve kérdezem, hogy az okát sikerült már kideríteni? Mert az a legjobb, ha azt szüntetitek meg.

Nálunk tejfehérje allergia okozott ekcémát, mióta nulltejdiétán van a lányom, azóta mindenfajta kenőcs nélkül szép a bőre. (Arról nem beszélve, hogy úgy van esélye kinőni, ha nem terheljük folyamatosan...)

De persze ez csak egy lehetőség, az ekcémának sok oka lehet.

2012. máj. 7. 13:56
 5/8 anonim ***** válasza:
shea vaj
2012. máj. 7. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Babe nem vált be, shea vaj igen.
2012. máj. 7. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk még időben sikerült elcsípni, az orvos kevertettet ki krémet: nem tudom mi a neve, de ugy emlékszem volt benne urea, nátrium-chloratum, és még valamik. Naponta kétszer kentem, szépen helyrejött. Ha látom h száraz a bőre, azonnal kennem újra.
2012. máj. 8. 11:43
 8/8 anonim válasza:

Szia!

Először is fontos tudni, hogy mint minden betegségnek, az ekcémának is lelki okai vannak. Én is ekcémás vagyok, és tudom, hogy rá kell jönnöm az okára, mi az ami ennyire felszínre akar törni. Úgyhogy először is ezen a szinten kell megoldani a problémát. Persze ez nem túl egyszerű, nekem sem sikerült még teljesen. De addig is én homoktövis krémet használok, amit a gyógynövényboltban tudsz beszerezni 5-600 forintért. Nekem nagyon bevált, szinte azonnal érzed, hogy elkezd hatni, és már a második napon sokkal szebb lesz a bőröd. Remélem segítettem. Jobbulást!

2012. jún. 10. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!