Milyen babahámotok van? Milyen vált be?
Mi Haltit használunk.
A kutyánknak.
a gyerekünk ember és szeretjük.
Sosem csinálnék belőle állatot...
1. vagyok
Nekünk pedig 4 gyerekünk van a kutya mellett, bár tény, hogy mi tudunk nevelni.
Minden ember más.
elsővel értek egyet...nem hiszem el,hogy több kicsi gyereket vagy ikreket nem lehet úgy megnevelni, hogy ne rohangáljanak el ha nem szabad.
Nem akartam írni ehhez a kérdéshez a kérdező kérése miatt, de azért ne kreténnezük már le a másikat csak azért mert meg tudja nevelni a gyerekeit!
5ös vagyok, mi az hogy nem érti meg, hogy ne szaladjon az autó elé??Meg kell vele tanítani...
És bocsi, de szerintem nem a magyar anyák begyöpösödöttek, hanem a nyugati kultúra túl liberális és megmagyaráz mindent, hogy miért jó és miért kell...Abszolút szabadság van tulajdonképpen mindenre!És sajnos kezd egyre jobban bejönni hozzánk is....
Nemrég fogadtak el egy rendeletet Kaliforniában,San-Franciskoban, hogy az egyik városrészben meztelenül lehet mászkálni, csak vinni kell valamit magával az embernek, ha leül a tömegközlekedésen le tudja teríteni maga alá.És ez nem vicc!!undorító....
oké ez szélsőség és hogy jön ide???hát úgy hogy minden túl liberális eszme nyugatról jön, lehet hogy ma még megrökönyödés,de nem szeretném, ha 10-20 év múlva én lennék a begyöpösödött amiért a pucéran rohangálást nem nézem jó szemmel.
én fiam nagyon mozgékony gyerek volt és bizony egy bevásárlás nagyon nehéz volt vele, nagyon kíváncsi volt, elrohangászott, nem fogadott szót ekkor még.
nem volt babahámunk de vettem olyan kistáskát neki amit elől a mellkasán be lehetett patentolni, tehát nem tudta levenni. én meg átbujtattam a kezemet a fülén (tudod, ami minden táskán van a tetején).
lehet hülyén írtam le, remélem azért érted. így simán tudtam mondjuk fizetni, arra az 1-2 percre levehettem róla a szemem vagy használhattam mind a két kezem :)
most már ,5 éves és szófogadó gyerek, már nincs szükségünk ilyesmi segítségre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!