Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Römer King dönthető autósülést...

Römer King dönthető autósülést lehet szerintetek rakni egy régebbi Opelbe, melynek hátul az üléstámlája majdnem derékszögű? (többet alul)

Figyelt kérdés

Ha simán, döntés nélkül bekötjük, akkor passzol az ülés az autó hátsó üléséhez és támlájához, de ha megdöntöm a támláját, akkor azt csak úgy tudom megtenni, hogy az egész babaülés alja előrébb csúszik és enyhén sréhen feláll. Egy pipajelhez tudnám hasonlítani az egész állását.. Ez nekem nagyon furi, illetve a babaülés háttámlája igy a kocsi háttámlájához nem is illeszkedik.. Normális ez?? Az ülést a barátnőmék kisfia használta eddig, 3 évig, s most odaadták nekünk. A babánk 7 hónapos még csak és 8kg, de ebbe félnék belerakni, ha eléri a 9 kilót.. Biztonságos igy szerintetek??

Továbbá, ami a dönthetőséget illeti...hááát... nincs olyan oltári nagy különbség szerintem a nem döntött állapotától. Ez sem tetszik. Ülve nem tud aludni a babánk, úgyhogy mindenképpen megkellene dönteni az ülést.

Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. máj. 9. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk is ilyen ülésünk van, "hozzá" egy Skoda. Én igazából még nem figyeltem meg, hogy döntve hogy illeszkedik az autóhoz, de szerintem a biztonsági öv a lényeg, és ha az így is jól tartja, akkor nyugodtan használjátok. A "dönthető"-ségén először én is csodálkoztam, mert tényleg minimális. Ha pár hónappal idősebb lesz a babád, nem lesz probléma. Annyit jelent kb. hogy alvás közben nem nyaklik előre a kis fejük.
2012. máj. 9. 23:34
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ. Holnap tüzetesen átnézem az egészet.. hmmm... :((
2012. máj. 9. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Berakod az ülést, becsatolod az autó biztonsági övét. Beilleszted a biztonsági övet az ülés füleibe, majd nagyon erősen két kézzel meghúzod az vállpántot, és úgy csatlod be az ülést! Akkor ha eldöntöm az ülést, nem mozdul el a helyéről! Csinálja a férjed, ő erősebb:) Nagyon nem dönthető ez az ülés, de ennyire pont elég, hogy a gyerek ha elalszik, ne biccenjen előre a feje.
2012. máj. 10. 06:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egyébként nagyon jó ülés a Römer King, törésteszteken jó eredményt ért el, kényelmes is. Mi is úgy kaptuk, és örülök, mert ilyen jó minőségű ülést úgysem tudtunk volna venni.
2012. máj. 10. 07:40
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és tanácsot. Megfogadtam :))

minden okés, az ülés a helyén és fix és jó és a babó kényelmesen tud aludni benne! (már most) :)

2012. máj. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!