Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák tudtok nekem segíteni?...

Anyukák tudtok nekem segíteni? Kislányomnak 3 napja nagyon csúnya vörös a fene a végbélnyílás körül 2 cm-es körben. Már nagyon sajnálom szegényt, törlésnél nagyon fáj neki. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Minden megoldás érdekel. (Nem a pelenkától van.) Hogy tudom neki elmulasztani hatékonyan. A popsikrém eddig nagyon bevált, most már púderezem neki.

Nagyon sajnálom őt. Szenved...és már én is a látványtól.

Köszönöm a segítséget előre is.

2009. jún. 25. 09:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak is(8,5 hónapos) 4 napja vörös foltos a feneke. Még nincs egy foga sem valószínű attól van. Bár a védőnő azt mondta, hogy lehet valamelyik kaja ütötte ki. Csak vízzel mosom le, amíg el nem múlik és Sudocrem-et használunk. Már csak halványan látszik.
2009. jún. 25. 11:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia!Az én kislányomnak is volt ilyen,levittem a dokihoz és bekente valami piros löttyel utána sudokrémmel kenegettem és gyönyörűen elmúlt.
2009. jún. 25. 11:31
 13/13 anonim ***** válasza:
A Naturland popsikenőcs nem teljesen 1 nap alatt rendbehozta. Ha bírja a gyomrod. Csukamájolaj van benne, nagyon büdös, de még a babám ekcémájára is ez a legjobb.
2009. jún. 26. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!