Anyukák tudtok nekem segíteni? Kislányomnak 3 napja nagyon csúnya vörös a fene a végbélnyílás körül 2 cm-es körben. Már nagyon sajnálom szegényt, törlésnél nagyon fáj neki. Mit csináljak?
Minden megoldás érdekel. (Nem a pelenkától van.) Hogy tudom neki elmulasztani hatékonyan. A popsikrém eddig nagyon bevált, most már púderezem neki.
Nagyon sajnálom őt. Szenved...és már én is a látványtól.
Köszönöm a segítséget előre is.
Mennyi idős? Ha még nem mászik el, tedd le pelenkázóalátétre, és hagyd szabadon a popsiját. Lehet, hogy jön a foga, és azért piros. Elvileg olyankor megváltozik a széklet és az kicsípi.
Napközben többször is mosd le tiszta vízzel, néhány napig ne használj törlőkendőt (esetleg másfajtát vettél?) lehet, hogy azt nem bírja.
Igen, fogzik. Uhhh....akkor azért. Ha vastagon bekenem, akkor talán elmúlik, kipróbálom.
Köszönöm mindenkinek.
Szia!
Mindenkinek más válik be, a válaszokból is látszik. Nekem itt ajánlotta egy anyuka (azóta is imába foglalom őt), a Dm-ben kapható német bio Weleda Calendula babakrémet (speciálisan a pelenkával fedett bőrre). Nálunk csodát tett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!