Ülni vagy nem ülni?!?
Lányom is elkezdte ezt csinálni 6 hónaposan!Én hagytam természetesen, mert magától csinálta.Nem kellett 2 hét és elmászott a porszívóig, ott felhúzta magát ülésbe, és szépen támasztás nélkül megült.Hipp-hopp! :)
Az a lényeg, hogy te ne rakd ülésbe direkt, hagyd hogy ő fejlesztgesse magát!
Amit a baba egyedül önerőböl csinál azt hagyni kell.Ha kapaszkorva felhúzza magát igen.Még a dokim is ezt mondta.
Nem is értem hogy hogy gondolják anyukák hogy ne hagyd hogy üljön.Elfárad azt úgyis látod.
Pontozzatok le nyugodtan de az olyan kommentektől kiakadok akik szerint ezek a dolgok károsak.Ja nem engeded hogy próbálkozzon az üléssel állással akkor honnan fogja tudni mit kell tennie?És egyébként is lekötözitekanyukák a babáitokat?Vagy visszanyomjátok?
Bocsi az offért a végén.
6-osnak
Totál egyet értek.Egyébként nem mindig az anyukák ilyenek, hanem a védőnők meg orvosok mondanak ilyet.Barátnőm babája, is 7 hónapon fel állt, és a védőnő közölte, hogy ne hagyja!!!Nagyon kemény.Enyém is 7 hónaposan állt fel, és az orvos csak annyit mondott, hogy "nagyon helyes"! :)
Persze, hogy hagyni kell felülni, felállni, ha magától csinálja. De a "felhúzza magát" még nem magától ülés.
Nyugodtan akadjatok ki az ilyen kommenteken, sőt hagyjátok, ha úgy tetszik. Csak nézzetek körül, mennyi gerincproblémás kisgyerek van, és gondolkodjatok el ezen.
Nyilván nem kötözöm le a gyereket, nem is tudom, hogy jut eszébe bárkinek ilyet írni. Egyszerűen visszafektetem, és mivel csak kapaszkodva tud felülni, ha nem vagyok ott, ez nem megy.
Persze mindenki csinálja, ahogy jó neki. Én csak azt nem értem, minek sürgetni az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!