"Normális", hogy egy baba előbb áll fel mint hogy stabilan tudna ülni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 11:54
1/9 anonim válasza:
ha arra gondolsz,hogy felkapaszkodik kiságyban,szerintem igen.Kislányom 6,5hónaposan állt fel a kiságyban,7,5hónaposan tanult meg ülni...
2/9 anonim válasza:
Persze. Kisfiam 5 és fél hónapos kora óta áll, de ülni még nem tud, bár próbálkozik. :) Most 6 hónapos.
3/9 anonim válasza:
igen, kisfiam 9,5 hónaposan felállt, viszont mászni és ülni csak 10 hónapos kora körül volt hajlandó:)
4/9 anonim válasza:
Igan.Kisfiam 7 hónaposan állt fel.Most 8 hónapos féloldalasan támaszkodva ül és kúszik.
5/9 anonim válasza:
Normális, igen.
Nekem mindkét fiam 9 hónaposan tanult meg felállni (kapaszkodva), és ebből tanultak meg leülni. Sőt, még csak ezek után kezdtek el mászni, abból meg oldalra leülni tanultak meg. 14 hónaposan már jártak.
6/9 anonim válasza:
Az én fiam egy napon kezdett mászni és állt fel, 8,5 hónaposan. Aztán ezekből tanult meg ülni. Állásból huppant fenékre, majd mászásból kiült oldalra.
8/9 Disi válasza:
Egy ismerősöm 10 hós kisfia elkezdett egyedül járni. De ülni még nem hajlandó. Úgyhogy normális, felcserélte, majd leül ha akar. Most fontosabb dolga akadt... :)))
9/9 anonim válasza:
fiaim 7 hónaposan álltak fel ,de csak 8 hónaposan ültek meg stabilan,vagyis maguktól erre 1,5 hónap múlva már el is indultak...nekik unalmas volt az ülés:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!