Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem értjük a párommal, hogy...

Nem értjük a párommal, hogy lassan 10 éve miért nem jön a baba?

Figyelt kérdés
Én egy 27éves nő v.ok.Idestova10éve élek a párommal.Nagyon régóta próbálkozunk a babával.Én többször is voltam már nőgyógyásznál,ott azt mondták velem nincs semmigond,nem észleltek semmi rendelleneset.Nemtudom,hogy a páromat holtudnák kivizsgálni?Mi van ha vele van v.mi gond?Egyáltalán nem is védekezünk,és nagyon szeretnénk babát.Mi lehet a hiba?Köszönöm a válaszokat előre is!

2012. máj. 7. 16:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük az eddigi válaszokat.Nem fogjuk már tovább húzni a dolgot,és elmegyünk ismét a nőgyógyászhoz,és kikérjük szakvéleményét.
2012. máj. 7. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk en mar evekkel ezelott orvost valtottam volna...
2012. máj. 7. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Vannak olyan urológusuk, akik egyből andrológusok is és ők nagyon profin értenek az ilyesmihez.

Én is elrángattam a páromat, kb senkit sem érdekelt, kicsoda-micsoda, hány éves meg ilyenek, ki kellett termelni a spermát, ultrahangot csinált a doki és közösen beszélgettünk. Azóta sem hozzuk fel a témát, ill, már röhögve beszél róla, hogy milyen hülye volt, hogy ennyit parázott. Te is támogasd, ne cikizd, hogy spermát kell adni, meg ilyenek...

Amikor mondták, hogy vele is velem is inden oké, hamarosan ÖSSZE JÖTT A KIS LURKÓ.

de nem biztos, h vele van baj. Te tudod napra pontosan mikor van peteérésed?

Mert én nem tudtam, míg Zita West könyvét el nem olvastam: Gyereket szeretnénk, avagy hogyan essünk teherbe a címe

Jó egészséget!

2012. máj. 7. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Összejött a baba azóta? Vagy kiderült mi a gond?
2013. márc. 26. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!